reklama

Czerwiec 2011

Żurek zrobiony, buntownik śpi od jakichś 2ch godz., a ja leżę z nogami w górze i nie mam na nic siły... Jeszcze chwila spokoju, mam nadzieję, że wztanie w lepszym humorze. A Nina skacze w brzuchu, chyba Jej żurek smakował :-)

reklama
Aestima, Martadelka - jaki macie inhalatory ? Polecacie ? Chyba się jednak skuszę :baffled: Młoda dziś zero apetytu, co zje to zwraca - ale choć bez temperatury i chętnie pije.

Trasia:happy:
Forever, nmi się wydaje, że każdy się sprawdzi, M. mówi, że to bardzo proste urządzonko ,w zasadzie pompa, rurka, maska i wsio, żadna filozofia. Warto go mieć, bo rzeczywiście inhalacja to rewelacja, ale co do modelu- powinien sprawdzić się każdy:tak: Tylko weź taki z maską dla dziecka, dorosłego i nebulizatorem

Dzieqwczyny, mam pytanie- lekarka kazała kupić bioaron c i podawać albo chartuś lub jakiś profilaktis. Ja kupiłam ten bioaron ale teraz na ulotce czytam, że od 3 r.ż.
Moolers tran też teraz na ulotce zmienili, ze niby od 3.
W necie na forach czytam, że dziewczyny zarówno jeden jak i drugi młodszym dziecoiom podają. Podawać Miesiowi ten bioaron?? Ktoś stosował to już??

Aestima skoro lekarka poradziła, to chyba można... Ale ja bym tran podawała. Z tego co wiem, to jest od 6 miesiąca. U Nas w każdym razie tran codziennie.
Trasia rewelacyjna wiadomość :-):tak:

reklama
Ja mam akurat ten dla dorosłych cytrynowy i tam jest napisane, że od 6 miesiąca. A teraz widzę na str.że od 3 r.ż. Ale ten co wrzuciłaś jest ok :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry