reklama

Czerwiec 2011

Martadelka proszę bardzo :-) wrzucę tutaj:
attachment.php

Załączniki

• 20130314_210105.jpg
    20130314_210105.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Asinka wielkie gratulacje!!! chciałam gratulować już dawno telefonicznie, ale nie zapłaciłam rachunku i wyłączyli mi dziś tel:zawstydzona/y: Ninka rzeczywiście duża, ale cudownie czytać, że tak łatwo poszło. Szybciutko dojdziesz do siebie:)

Asinka85 - gratulacje :-D Włoski faktycznie niesamowite no i kawał baby ;-) Jesteś niezła jak przy takim "maleństwu" tak lekko urodziłaś. :-pJak się czujecie ?
mama MATIEGO, Martadelka - Wasze kciuki pomogły - wygraliśmy o włos - a Młoda pomału dochodzi do siebie.... :happy:

Ostatnia edycja:
dzień dobry
ja niewyspana, nie w humorze, dupa, dupa, dupa...:dry:
aha zaliczyliśmy z Emi drugiego fryzjera w środę, włoski króciutkie, grzywka ściachana (chyba trochę krzywo, bo na sam koniec 3-minutowej wizyty, Emi odwróciła główkę), fryzurkę ma podobną do ... mnie buahahahaha co absolutnie nie było zamierzone:-p ja też zarosła, a że ślub za miesiąc to się wybieram pomału do fryzjera:tak:

dobra dziewczyny proszę się tu meldować, co u Was słychać, jak humorki i co robicie na obiad:-p:-)

asinka
jak nocka???
forever jak Krysia? bo coś pisałaś, że choróbsko Ją bierze... - już doczytałam. A jak z Mamą???

Ostatnia edycja:
dzień dooobry

forever
no i super ze jednak wygrana
to teraz zeby jeszcze Krysia doszła do zdrowia całkowicie :tak:

martadelka
bez humoru? a to czemu?
to kiedy bedziecie bawic na weselu? kreacje juz są?

u nas jako tako, czekamy na G., powrót mu sie przeciągnał i zamiast byc dzis w południe bedzie dopiero jutro kolo południa

miłego dnia

mamoM a jakoś tak, bez konkretnej przyczyny humor do d...:baffled: wyjątkowo nic na ten wekend nie mamy zaplanowane (pomijając poranny wypad M na stare mieszkanie - problemy...:no:), co też mnie denerwuje... Szkoda, że przyjazd G się przeciągnął... Ślub mamy 11 kwietnia, a potem w czerwcu, kreacji brak, na tym drugim jestem świadkową:tak:

Asinka jeszcze raz gratulacje!!!!
Ninka jest śliczna! :)

A u mnie w pracy młyn, w domu też Maja nie daje mi usiąść ani na chwilę i tak leci czas...
Dziś tak zasypało (i dalje sypie) że snieg miałam do połowy garażu, dramat normalnie ;/

Martaedlka u mnie na obiad pewnie jakaś ryba, mamy zamrożenego łososia i pstrąga i pewnie którąś z tych T upichci - u nas w piątki przeważnie rybie albo makaronowo - z zasady bezmięsnie.
Ostatnio mamy taki podział: ja sprzątam (pralka, zmywarka, podłobi na bieząco bo nosi się piach z przedpokoju i brud kuchenny), T gotuje obiady a alma24 robi nam zakupy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry