Setana
Fanka BB :)
Asinka jeszcze raz gratuluję! "Malutka " jest słodka i ta burza włosów:-) my nawet teraz chyba tyle nie mamy. Trzymam kciuki za laktację i oby obeszło się bez czyszczeenia żołądka. Dlaczego żołądek ma być czyszczony, coś tam zalega? Bo ja zielona w temacie jestem.
Silva mam nadzieję, że nie dopadło Was żadne świństwo. Oby temperatura szybko spadła.
Madzioolka warunków atmosferycznych Wam nie zazdroszczę. Wracając z Natką z pracy słyszałam w radio co się u Was dzieje, masakra
Obyś bez przygód dotarła do domu &&&
Ja obiadowo dziś na łatwiznę - jemy frytki + jajko sadzone, a Natalka ma jeszcze obiad z wczoraj.
Ja z odchudzaniem ciągle na bakier mimo, że dużo nie jem ,ale tu właśnie tkwi problem. W prezencie urodzinowym dostałam karnet na aerobik (ciągle o tym ględziłam że muszę się zebrać) i teraz już nie ma wyjścia...
Silva mam nadzieję, że nie dopadło Was żadne świństwo. Oby temperatura szybko spadła.
Madzioolka warunków atmosferycznych Wam nie zazdroszczę. Wracając z Natką z pracy słyszałam w radio co się u Was dzieje, masakra
Obyś bez przygód dotarła do domu &&&Ja obiadowo dziś na łatwiznę - jemy frytki + jajko sadzone, a Natalka ma jeszcze obiad z wczoraj.
Ja z odchudzaniem ciągle na bakier mimo, że dużo nie jem ,ale tu właśnie tkwi problem. W prezencie urodzinowym dostałam karnet na aerobik (ciągle o tym ględziłam że muszę się zebrać) i teraz już nie ma wyjścia...

:-(
).