reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
ale tu pustki...
poczytałam i ide spać moze w przyszłym tygodniu jak już będę w domu (nie będę wozić Mateusza do mamy codziennie tylko będzie z nim teściowa) to będę mieć wiecej czasu.
A tak w ogóle to przyjaciółka moja ma problemy i wczoraj zostałam w szoku. Muszę ją teraz wspierać tylko sama nie wiem jak... jutro zrobię szarlotkę i może kawa to sobie pogadamy.

Hej,
Ja troszkę zakręcona z przyczyn zawodowych - wybory. Ja juz jestem, ale niestety moja ekipa walczy - jak dziś przepadna to mój głos się nie będzie liczył dalej. Dwa rozdania wygrane, trzeci z uwagi na porozumienie przeciwników niestety nie:-( Poproszę o życzliwe myśli między 17 a 19.
Młoda troszkę lepiej, ale pomału. Sterydów w końcu nie podałam. Gluciarnia i stąd moim zdaniem kaszel. Troszkę temperatura ale po południu.
Miłego dnia wszystkim

Widzę, że ostatnio ruch mniejszy to się wbiję na momencik;-)
Kurczę sama nie wiem co mam napisać, jakoś tak nieswojo wrócić po takim czasie nieobecności:zawstydzona/y:
Może zacznę od tego, że rok 2013 nie należy do najszczęśliwszych. Dziadek D. miał udar i kilka dni później zawał, moja babcia złamała biodro przez co jest unieruchomiona już chyba na zawsze:-( Z pozytywniejszych wieści, to zdrowie dziewczyn. Nie wiem jakim cudem, ale tu w Polsce one nie chorują....nawet z nosa nie leci, a tam w Irl co chwila gluty na horyzoncie.
Moje prawko w połowie już za mną, czekam tylko aż śnieg w końcu stopnieje, bo ciężko się jeździ w takich warunkach i na egzamin :-)
Wracam do Irl chyba jakoś w połowie kwietnia, co oznacza Wielkanoc bez Darka:-(szkoda bo dzieci już tęsknią, ja nie ukrywam też:zawstydzona/y:
To tyle, pozdrawiam Was ciepło i Asinka trzymam kciuki za Was:tak:

Ostatnia edycja:
forever zdrówka dla Młodej, no i kciuki ju trzymam
dubeltówka heeeej:-) super, że dziewuszki zdrowe!!! to już będziesz zdawała egz na nowych warunkach z prawka??? rodzina cieszy się, że Jesteście z Nimi na pewno, czyli do powrotu jeszcze miesiąć, ale jak powrót to oznacza że jest zmiana i poprawa w wiadomym temacie:tak: szczęśliwa???

reklama
dobryyyy

oj faktycznie mały ruch ostatnio

dubeltówka super ze dziewczynki w pl mniej choruja, oby po powrocie do irl tez juz tak zostało, szkoda ze swieta spedzicie bez D., a nie bedzie mógł przyleciec do was?
no i ciesze sie ze postanowiony powrót bo to znaczy zmiany na lepsze w jabłkowym temacie
&&&&&&& za prawko

forever
&&&&&&& za popołudnie
no i zdrówka dla Krysi, znowu sie nie nachodzi do złobka

martadelka, Doris hej

kati a co to za zmiana ze Mateuszek u twojej mamy, a nie z teściowa?

asinka jak u ciebie? mam nadzieje ze ordynator nie dopiął swego jeszcze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry