reklama

Czerwiec 2011

Ja w pędzie. Ciężki tydzień i zmiana dyrekcji - funkcyjni wprowadzają niepotrzebną nerwowość z tym zakresie ehh....
Mrsmoon - na Sycylii miało być 23, a było 32 momentami.... :baffled: Młoda dobrze poza atakiem alergii - czerwone oczy i woda z nosa - wczoraj, a dziś kaszlu.
mama MATIEGO - współczuję z powodu Babci.... :-(
Majqa1 - kurujecie się.
Jakoś chorobowo ostatnio tutaj.... :baffled: Tylko Traschka tryska optymizmem.... :-p

reklama
Dziewczyny , zdaje mi się, że mam zmieniony jęstyk forum, jak to zmienić??? wszystko po and a polskie znaki to jakieś dziwne znaczki, help!
Byłam dziś w tej poradni reumatolog. i chcieli mnie w szpitalu położyc... 4 dni bez Miesia... poryczałam się i zrobią mi te badania przez poradnię. jutro jadę, mam pełne listy badań zleconych- 3 kartki tego. po południu kardiolog, we wtorek badania zlecone przez neurologa. Mięśnie raczej obalone, dalej podejrzenie choroby układowej tkanki łącznej- np rzs...:szok::-(

Pozdrawiamy Ciotki :-) dzisiaj już nawet nie poczytam, bo padam na pyszczysko :-(
20130515_102351.jpg

Załączniki

• 20130515_102351.jpg
    20130515_102351.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 53
Aestima - aż mi się wierzyć nie chce że alergolog stwierdził uczulenie na pierwszej wizycie bo nie przypominam sobie że pisałaś o testach.
Oby z badaniami potraktowali Cię również poważnie w przychodni jak w szpitalu, bo to niestety różnie bywa.

Forever, miałam 2 testy na wziewne i 2 pokarmowe- dzisiaj to byłą 5 wizyta. MIałam 2 testy wziewne i 2 pokarmowe. Jest co leczyć powiedział ale nie może dop

reklama
hejka
auto powiedzmy, że stoi (bo koło było całkowicie urwane), teraz czeka nas przegląd powypadkowy a żeby go przejść to czeka nas blacharka, coś tam z rozrządem, lampa... nie znam się:baffled: ogólnie kasa, kasa, kasa...:no:
ja wczoraj wracałam 2,5godz do domu z Emi, tragedia, koleś chciał popełnić samobójstwo i dupa, szłam (choć to był raczej bieg bo Emi dawała czadu) 1,5godz pieszo z wózkiem z Emi, uwierzcie jak byłam pod domem to się popłakałam... Emi chciała na plac zabaw a że i tak dzielnie zniosła 2,5godz w wózku to z nią poszłam choć ja pierwszej świeżości to nie byłam:baffled:
andariel 33 tydzień, koleżanka dostawała sterydy co by płucka się szybciej rozwinęły. Co do zapalenia płuc to wiem to od Mamy Antosi (Antosia za parę dni będzie miała 6 m-cy:shocked2::-)), która jak leżała z Małą to wszystkie wcześniaki, które wtedy tam były miały zapalenie płuc (3/4 wcześniaczków miało sepse...), tylko Antosia się uchowała, jako jedyna! Więc moja wiedza raczej znikoma na ten temat. Andariel wybacz nie pamiętam, nie jestem z Wami od początku, w którym tyg urodziłaś Leo?:zawstydzona/y:
Aestima mięśnie wykluczone? i o co chodzi z tą tkanką łączną bo Ci posta urwało...? uczulenie na nabiał??? no koniecznie spróbuj z inną przeglądarką, żebyśmy wiedziały co u Ciebie!!!
moon to za parę dni WAKACJE! wszystko masz przygotowane?
marta o kurcze... to pewnie Mąż bardzo to przeżywa:-( dobrze, że niezłośliwy!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry