reklama

Czerwiec 2011

Hej! U mnie znow gonitwa, ale juz wakacje zarezerwowane! Lecimy w pn!!!
forever na Costa del Sol.sie wybieramy do Torremolinos, z Majorki zrezygnowalismy jak na temp. popatrzylismy- ok 20-23 st a costa 25-29. Jak Krysia?
Martadelko ojej, cale szczescie, ze nic sie M. nie stalo...my w poniedzialek ubiegly zostawilismy prawie 1,5 tys- przeglad, wymiana rozrzadu, czyszczenie klimy i wymiana mat. eksploatacyjnych. Ale na rok spokoj
trasia zazdroszcze odpieluchowania:tak: fajnie, ze juz jakos sobie poukladalas zycie we czworke, Marysia chyba skok ma!
Madzioolka jak tam? w domu juz?
Silva oj korzystaj, korzystaj, cen wozkow znow nie sprawdzilam, wstyd mi okropnie...
majqa ja bym poszla do innego lekarza jak jutro nie bedzie poprawy
andariel, Maja tez roz wybiera...ale my mamy malo rozowych ubran, nie tesknisz za Pruszkowem?
ironia na kaszel miod z mniszka lekarskiego polecam baaardzo!
asinka kiedy jedziecie? nie boisz sie z mala Ninka?
marta podziwiam Cie za spokoj wewnetrzny, ja bym tak nie potrafila, roztrzepaniec jestem straszny...a taki spokoj ulatwia wiele rzeczy..
i dalej nie wiem co komu mialam jeszcze napisac, pewnie.kogos pominelam za co przepraszam...spokojnej nocy!

reklama
Hej z rana. Pol nocy nie przespalam taki mialam bol glowy. Zgonilam meza i w nocy jezdzil po apap.

Moon ja wcale spokojna nie jestem,jestem straszny zapedzeniec i tez roztrzepaniec ale ucze sie sukcedywnie sztuki opanowania i akceptacji tego co los niesie bo inaczej nie da sie normalnie zyc. Tak naprawde w glebi serca choc szczesliwa to jednak mcno przerazona jestem przyszloscia

hej porannie

ja wczoraj lekkiego doła złapałam - z moja babcią nie jest dobrze i chyba nie bedzie :sad::sad::sad:

teraz jeszcze dodatkowo przejmuje sie siostrą (jest w ciązy) i bardzo to wszystko przezywa, jak my wszyscy zresztą :-(:-(:-(

MamoM - tak mi przykro :-( tulam :*

eh zbieram się do pracy bo sajgon w domu mam a dzis pierwszy raz ide po benia do złobka bez wózka - zobaczymy czy mi nie bedzie uciekał po autobusie :-D

jestem dobrze naładowana energią do pracy i działania :)

Cześć

Dzisiaj pogoniłam męża raz jeszcze do lekarza bo ta wysypka nie schodzi... I okazało się, że to nie uczulenie tylko rumień! Na szczęście nie jest groźny dla Adasia i powinien się nie zarazić ale gdyby to mam go pokazać ale obejdzie się bez szpitala. Iza dużo mniej wysypana Marek strasznie. No i czekamy kto następny :sorry:.

Jak sobie radzę? Coraz lepiej bo i kolki mniejsze. Najgorzej wieczorem jak wszyscy do kąpania są ale mąż nadal pomaga :tak:. Adaś często je w nocy i trochę to męczące liczę, że już niedługo zacznie sobie wydłużać przerwy w jedzeniu ...

dziewczyny proszę o kiciuki, moja baaardzo dobra koleżanka urodziła 2dni temu bliżniaki - wcześniaki i ju mają bidulki zapalenie płuc (wiem, że to norma...;/)

mamoM :*
majqa zdrówka dla dzieciaczków!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry