reklama

Czerwiec 2011

marta wyglądasz bardzo ładnie!!! Norbert faktycznie b.szczupły, przynajmniej na foto tak się wydaje - chude witki wystają z rękawków i nogawek:-)no a mina - mieszanka amanta z gangsterem, laski uwielbiają takich:-Dtak więc będziecie mieć co robić z mężem za parę lat - pilnować kręcących się adoratorów Dominiki oraz zainteresowanych Norbertem młodych panien:tak:

Silva - pewnie urodzisz jak będę nad morzem i dowiem się dopiero po powrocie:confused2:

A ja lecę poćwiczyć pół godzinki, potem prysznic póki Mały Książę drzemie i się szykuję pomału do wyjścia z dziewczynami, oł jeeeeeeee!

edit. rano Leo przyszedł do mnie do łóżka, grzecznie się położył obok i śpiewał... "stary niedźwiedź mocno śpi":-Dczyżby mnie miał na myśli?;-)

reklama
Hejka :-)
Moje dziecię padło, nie wiem kiedy zasnęła na... podłodze :crazy:

Marta świetnie wyglądasz, sukieneczka faktycznie cudna, lubię grochy na ubraniach :-) a dzieciaki rzeczywiście Wam ładne wychodzą...

Silva ja byłam przykładem ciężarnej, u której w 38 tyg gin zaobserwowała zwapnienia, łożysko III stopnia i ponad 3 tyg przechodziłam jeszcze z brzuszkiem, przy czym mała była cały czas wysoko. A Ty pewnie lada moment urodzisz skoro synuś pcha się na świat.

Andariel jeszcze raz udanej zabawy.

a wszystkim pozostałym miłego dnia :-)

Dzięki, saffi:-)
Leo wstał nieco wcześniej, niż planowałam, przyszedł do pokoju, zobaczył matkę leżącą na podłodze (akurat robiłam ćw.rozluźniające, już po treningu), niewiele się namyślając pacnąl we mnie swoją "dusią" (taki jego jasieczek do spania) i się przytulił z zamiarem dokimania:-D jeju, jak mi się podobają takie bajtle - już nie niemowlaki, ale jeszcze takie mega urocze i niepyskate:-Dchwilo, trwaj!

marta wyglądasz bardzo ładnie!!! Norbert faktycznie b.szczupły, przynajmniej na foto tak się wydaje - chude witki wystają z rękawków i nogawek:-)no a mina - mieszanka amanta z gangsterem, laski uwielbiają takich:-Dtak więc będziecie mieć co robić z mężem za parę lat - pilnować kręcących się adoratorów Dominiki oraz zainteresowanych Norbertem młodych panien:tak:

Silva - pewnie urodzisz jak będę nad morzem i dowiem się dopiero po powrocie:confused2:

A ja lecę poćwiczyć pół godzinki, potem prysznic póki Mały Książę drzemie i się szykuję pomału do wyjścia z dziewczynami, oł jeeeeeeee!

edit. rano Leo przyszedł do mnie do łóżka, grzecznie się położył obok i śpiewał... "stary niedźwiedź mocno śpi":-Dczyżby mnie miał na myśli?;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie jakiś brak weny do pisania na głównym, kisnę w pracy, czekam na urlop a co do urlopu andariel byłaś w Niesulicach?

Silva to do dzieła:-p a tak na poważnie: Boziu kiedy to zleciało?:szok: pewnie wolałabyś teraz urodzić niż czekać kolejne 3tyg...? i faktycznie mało przytyłaś, ja z Emi przytyłam 17kg...:eek: ściskam na odległość i całuje w brzuchola cmoook
marta wyglądasz prześlicznie!!! pisz gdzie kupiłaś sukienkę?;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-)

Ja mam dziś wolne, czekam aż Julia się obudzi i lecę do centrum handlowego na wyprzedaże ;-). U nas dziś trochę chłodniej i nawet popadało rano.

Marta...wyglądasz cudnie! Dzieciaczki tez śliczne. Kiedy masz kolejne USG i dowiesz się kto mieszka w brzuszku?

Silva...szybko zleciała ta Twoja ciąża, własna jakoś strasznie mi się dłużyła. Daj znać jak tylko urodzisz ;-)

Andariel....kiedy jedziecie nad morze i gdzie?

Aestima...jak Mieszko? mam nadzieję, że to już definitywny koniec chorowania u Was.

Saffi..pokaż Weronikę na zdjęciowym, bo w sygnaturce słabo widać.

Asinka
...Twoja Ninusia też rośnie jak na drożdżach ;-)

Martadelka...witaj

Lecę do kuchni gotować ogórkową dla Julii ;-)

Silva jak zwykle :-( przy Szymku tez nie podtrzymywałam Cię na duchu :-( ale teraz jestem pewna, ze nie przenosisz jak poprzednio.

Doris postaram sie wrzucić wieczorkiem. Teraz aparat zamknięty w pokoju, w którym śpi Werka. Nie chcę jej budzić.

Silva życzę szybkiego porodu, co byś się nie męczył w te upały :-) 3200 to już pięknie. Mi za każdym razem przed porodem mówili, że 3900, a Tymek 3560, a Ninka 4330 :-D hahaha ale zanim się obrócisz, będziesz miała Malucha obok siebie.
Andariel udanej imprezki :-) a Leo Ci nieźle dowalił, Niedźwiedziu :-D pytałaś o wagę Ninki 5940, ale poszło trochę w cm. W pt szczepienie, więc mi Ją zmierzą, ale ok 70 cm na pewno ma. Dzisiaj miała robione te próby wątrobowe. Wyniki jutro, więc proszę Was o kciuki...
Pochwalę się, że od jakichś 2 tyg.Ninka obraca się w każdą stronę :-) zbiera się na czworaka i wygląda jakby już chciała ruszyć :-D nie mówiąc o tym, że powoli zabiera się do siadania :-D aparatka!!

sylvia ja mam tylko takie przeblyski sily raz na kilka dni wiec korzystam, ale teraz juz siedze w domu
&&&& za szybki poród

doirs ale mi smaka ogorkowa narobilas jeny:crazy: usg mam w 30 tyg ale lekarz powiedzial,że jak bede na wizycie za tydzien i jak go znajde na oddziale to mi sprwdzi pleć:)

martadelka kupilam w ciuchu:) mam pier....lca na pukncie grochow i kropek

od tych waszych komentarzy tylko buraka strzelilam:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry