andariel
mama super dwójki :]
marta wyglądasz bardzo ładnie!!! Norbert faktycznie b.szczupły, przynajmniej na foto tak się wydaje - chude witki wystają z rękawków i nogawek:-)no a mina - mieszanka amanta z gangsterem, laski uwielbiają takich
tak więc będziecie mieć co robić z mężem za parę lat - pilnować kręcących się adoratorów Dominiki oraz zainteresowanych Norbertem młodych panien
Silva - pewnie urodzisz jak będę nad morzem i dowiem się dopiero po powrocie
A ja lecę poćwiczyć pół godzinki, potem prysznic póki Mały Książę drzemie i się szykuję pomału do wyjścia z dziewczynami, oł jeeeeeeee!
edit. rano Leo przyszedł do mnie do łóżka, grzecznie się położył obok i śpiewał... "stary niedźwiedź mocno śpi"
czyżby mnie miał na myśli?;-)
tak więc będziecie mieć co robić z mężem za parę lat - pilnować kręcących się adoratorów Dominiki oraz zainteresowanych Norbertem młodych panien
Silva - pewnie urodzisz jak będę nad morzem i dowiem się dopiero po powrocie

A ja lecę poćwiczyć pół godzinki, potem prysznic póki Mały Książę drzemie i się szykuję pomału do wyjścia z dziewczynami, oł jeeeeeeee!
edit. rano Leo przyszedł do mnie do łóżka, grzecznie się położył obok i śpiewał... "stary niedźwiedź mocno śpi"
czyżby mnie miał na myśli?;-)
a tak na poważnie: Boziu kiedy to zleciało?
pewnie wolałabyś teraz urodzić niż czekać kolejne 3tyg...? i faktycznie mało przytyłaś, ja z Emi przytyłam 17kg...
ściskam na odległość i całuje w brzuchola cmoook