reklama

Czerwiec 2011

hej

na szcescie dzis chlodniej bo masakra byla. my w weekend bylismy na weselu, dzieki Bogu burza przeszla bo byloby masakrycznie. impreza ogolnie sie udala, dzieci sie wyszalalay, maz porzadzil :) ja pojadlam i kazdy w miare zadowolony:)

saffi wiec powodzenia w staraniach:)
kati super ze maz sie przekonał. powodzenia:)
sylvia ale zaparta i honorowa twoja mama:eek:

madziolka a gdzie ten targ staroci? jakos nie wiedzialam o nim. narzuta super. niejedna katalogowa zapewne gorsza w wykonaniu a ja tam niedociagniec nie widze:) za mna niesamowicie chodzi szycie i musze chyba o maszynie pomyslec bo cuda mozna sobie wyczarowac:)

wczoraj maz mial jeszcze po weselu wolne to skoczylismy nad jezioro, w cieniu byla masakra a ja tylko nogi moglam pomoczyc bo dpiero co infekcje wyleczylam:/

reklama
Hej,

pogoda dziś łagodniejsza, można dom przewietrzyć przynajmniej:)

Marta
- hej, a jak Ty w te upały? Brzuszek już widoczny bardzo? Byś pokazała conieco...?

Ja dziś mam kontrolę u ginki, ciekawa jestem ile przytyłam... a jutro rano usg ostatnie, zobaczę jak moje wody i ile Kubek waży:)

Miłego dnia dziewuszki:*

Hej!
T mi z rana podniósł ciśnienie, kawa na razie niepotrzebna ;/

Marta fajnie że wesele udane. My idziemy 24 sierpnia a ja nie znoszę wesel ;/
Targ staroci jest na placu litewskim koło liceum Unii.

Silva no faktycznie zachowanie mamy lekko nieodpowiednie biorąc pod uwagę Twój stan i "poziom" zaawansowania...

Ironia o matko!:szok: ale mieliście warunki ja pierdziu. Ja chyba jestem za stara i za wygodna na takie atrakcje :-p

Saffi cześć! to do dzieła żebyś sie w trend ciążowy wbiła :) Maja tez powtarza po nas, na szczęście tylko raz wyłapała "cholerę" ale już się hamujemy przy Niej bo wizja 2-latki rzucającej "fakami" w piaskownicy mi sie nie usmiecha :-D

mrsmoon i jak z klimą? naprawili?

madziolka no niestety to byl jedyny hostel w pruchniku hoteli tam nie maja :) albo to albo auto nam zostało hehe :-D

mój M jeszcze sie zestresował bo tata kupił sobie nowe auto i kazał mu jechac do domu bo był na kacu hehe a on takie oczy zrobił :szok:

Hej!
Silva - wyobraź sobie, że w końcu przegapiłam!!! Wyleciało mi to z głowy kompletnie... ale to dlatego, że dowiedziałam się bardzo przykrych rzeczy dot.mojej rodziny (siostry) i nie mogłam się pozbierać jakoś:baffled:
może zamieszczą materiał w sieci, to sobie luknę (choć raczej nie spodziewam się niczego odkrywczego - zawsze zamiatają pod dywanik takie sprawy, dlaczego tym tazem miałoby być inaczej).
Nastrój mam średni.

Jutro spotkanie we 4, w komplecie ja i moje 3 psiapsióły z czasów liceum. Ostatnio takie wypaliło 3 lata temu! Bo ja mieszkałam w mazowieckim, jedna w Londynie, dwie w Gorzowie.

A czw.i pt. M.wybywa w delegację (znów będę się denerwować czy aby samolot nie spadnie itd.). Wraca i w sumie pakować się trzeba.

Hej...
U nas dziś trochę chłodniej i słychać grzmoty.. nie jestem fanką upałów, wolę zdecydowanie niższe temperatury (oczywiście nie za bardzo niskie;-))

Andariel ja uwielbiam takie spotkania z kumpelami z liceum. Za rzadko niestety do nich dochodzi, bo wszystkie się rozjechałyśmy po Polsce. Baw się dobrze :-)

Madzioolka i jak? sprawa z T już wyjaśniona?

Silva powodzenia na wizycie.. Kurcze, Ty juz prawie na finiszu... ale ten czas leci.. w Piasecznie będziesz rodzić? nie wiem , czy widziałaś ale nasz Pan Doktor Jurij jest zastępcą ordynatora na położnictwie :-) A Jakub super imię...

Marta ja też czekam na fotkę brzuszka. Może mnie bardziej zmobilizuje do starań ;-)

Ironia lubię Twoje opowieści :-)

Mrsmoon i jak dziś z klimą?

miłego dnia dla wszystkich :-)

laski brzuch pokaze na razie kabla nie moge znależć od aparatu, poczekam na małża ale ja czuje sie jak wieloryb, chyba sporo przytylam jak na ten okres ciąży, niby mieszcze sie w tych niby normach ale ja jestem bardzo niska wiec czuje sie jak jedna wielka kula:eek:

wiecie dziś sie wzruszyłam, wiem ,że to durne ale mojej dominice rośnie pierwszy stały ząb tylko problem jest taki,że ona ma tak mocne zęby, ze ten nowy rośni obok mleczaka i czeka nas dzis wizyta u dentyski(pewnie jej wyrwie bo ten stary nawet nie dygnie....a ona sie cieszy jak głupia,że będzie szczerbata,bo wszytskie kolezanki maja juz dawno stałe zeby heheheeh

marta - ahaha dobra ta twoja Dominisia :D
saffi - dziekuje :)

matko juz 15 30 - czas ogarnac troche dom i wieczorem jeszcze popracować ostatnio mam w cholere roboty tylko czy kasa bedzie ? :baffled: zajebista niepewność ? boshe co za los..

Witam!
Ale tu cisza dzisiaj... Czekam na jakieś wpisy, bo nuda u mnie, a tu nic... Ninka właśnie zasnęła pojedzona - zjadła kaszkę i wypiła z dwóch cyców. A Tymek jak zobaczył kaszkę, to stwierdził: daj kake i jadł to samo na kolację, ale w większej ilości :-) jeszcze chwile pobuszuje i kładę Go spać. A ja jestem przed @ i wszystko za mną chodzi, dlatego omijam lodówkę szerokim łukiem :-D najbardziej jak zwykle czekolady, ale oblizałam łyżeczkę z nutelli i dopchałam się borówkami amerykańskimi :-D na pewno zdrowiej :-P
A co u Was? Jak minął dzień?

reklama
asinka - byłaś z Ninką na ważeniu już? U nas Ninka też czasem takie ma "powroty" do smaków wczesnego dzicieństwa, choć akurat teraz to już raczej to samo jedzą jednak. Na kolację były racuszki z jabłkami:tak:trochę ciężkie, ale razna jakiś czas można pogrzeszyć, nie?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry