marta24
Trójkowa mama:)
hej
na szcescie dzis chlodniej bo masakra byla. my w weekend bylismy na weselu, dzieki Bogu burza przeszla bo byloby masakrycznie. impreza ogolnie sie udala, dzieci sie wyszalalay, maz porzadzil
ja pojadlam i kazdy w miare zadowolony
saffi wiec powodzenia w staraniach
kati super ze maz sie przekonał. powodzenia
sylvia ale zaparta i honorowa twoja mama
madziolka a gdzie ten targ staroci? jakos nie wiedzialam o nim. narzuta super. niejedna katalogowa zapewne gorsza w wykonaniu a ja tam niedociagniec nie widze
za mna niesamowicie chodzi szycie i musze chyba o maszynie pomyslec bo cuda mozna sobie wyczarowac
wczoraj maz mial jeszcze po weselu wolne to skoczylismy nad jezioro, w cieniu byla masakra a ja tylko nogi moglam pomoczyc bo dpiero co infekcje wyleczylam:/
na szcescie dzis chlodniej bo masakra byla. my w weekend bylismy na weselu, dzieki Bogu burza przeszla bo byloby masakrycznie. impreza ogolnie sie udala, dzieci sie wyszalalay, maz porzadzil
saffi wiec powodzenia w staraniach
kati super ze maz sie przekonał. powodzenia
sylvia ale zaparta i honorowa twoja mama

madziolka a gdzie ten targ staroci? jakos nie wiedzialam o nim. narzuta super. niejedna katalogowa zapewne gorsza w wykonaniu a ja tam niedociagniec nie widze
wczoraj maz mial jeszcze po weselu wolne to skoczylismy nad jezioro, w cieniu byla masakra a ja tylko nogi moglam pomoczyc bo dpiero co infekcje wyleczylam:/
ale mieliście warunki ja pierdziu. Ja chyba jestem za stara i za wygodna na takie atrakcje 

trochę ciężkie, ale razna jakiś czas można pogrzeszyć, nie?;-)