reklama

Czerwiec 2011

Forever Chorwa chyba nie wypali w sierpniu nie mamy terminu bo mamy wesle a tydzien wcześnie T idzie na kawalerski a we wrześniu już tam może być nieciekawie pogodowo a jednak wydatek to spory żeby pojechać i siedzieć w domu bo będzie wiało i padało poza tym takie kwatery raczej tam ogrzewane nie są... Na Krynicę to ja się zaparłam - uwielbiam góry w tam to i z Mają można pochodzić. Ełk dlatego że zakwaterowanie u babci gratis a T stamtąd skoczy na hańczę więc wszystko za jednym zamachem a praktycznie bezkosztowo :)

Współczuję kolejnego spięcia z Mamą... Zlot jaguarów - brzmi ciekawie :)

My dziś z rana skoczyliśmy na targ staroci w Lublinie i upolowałam super stary gąsior do wina i wielki słój oba ze szkła zielonkawo-niebieskiego - CUDO :)

reklama
Czy już wspominałam, że uwielbiam Gorzow za te jeziora?:-pcały dzień nam dziś zleciał. Dzieciaki padly jak dwa susły, tak się w wodzie wyszalały. Cieszę się, że nie mają żadnego lęku przed wodą (oczywiście w asyście taty, same mają zakaz wchodzenia). M.oswaja je z wodą, taki wstęp do nauki pływania - bez problemu zaburzają główki, bawią się itd. Tylko ja, niczym syrena, okupuję płycizny i brzeg, bo pływać nie umiem:dry:no i nad wodą tak tego skwaru nie czuć. W domu nie idzie wytrzymać.
Forever no nie wierzę: Ty i spotkanie dzieciowe?:shocked2:

forever :-):-D

Starociowe zdobycze muszę porządnie umyć (może jutro), gąsior taki: szklany gąsior (3367560107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mój ma 40cm wysokości, a słój też z tego szkła o średnicy zbliżonej do gąsiora :) łącznie utargowane za 50zł a udało mi się też dostać spory drewniany tamborek (co ostatnio królika dorobiłam i wisi na ścianie majkowej) za 5zł za który w pasmanterii Pani chciała wydrzeć 40zł :-p zakupy uważam za udane :-)

hej poniedziałkowo

wlatuje na chwile

u nas straszny upał juz od samego rana, wczoraj masakra i cały dzień siedzielismy w domu bo nie dało rady siedziec na dworzu

asinka, forever na urlop nigdzie sie nie wybieramy, raz ze my raczej nie wyjazdowi, a dwa ze brak kasy na wyjazdy bo mamy inne ważniejsze wydatki...

miłego dnia wszystkim

Forever - udało Ci się zadziwić mnie po raz drugi:-D
Madzioolka - po Twoim opisie nabrałam ochoty na targ staroci (dotąd zniechęcała mnie pora wstawania by dotrzeć tam o sensownej porze, ale dla takich cudow - warto!)

tutaj w nocy była burza i popadało, więc powietrze nieco świeższe:tak:jestem okropnie niewyspana, bo z tego upału w nocy spać nie mogłam, a po 6 przyszedł do mnie Leoś ze swoimi akcesoriami, tj. swoją podusią (do drzemki lub do spania nocnego rzuca hasło " gdzie moja dusia" i się do niej tuli) i jakimś pluszakiem, no i już usnąć nie chciał, skubaniec.

Gdyby ktoś był zainteresowany gorącym ostatnio tematem wycofanych partii euvaxu i tripacelu - dziś o 16:15 na polsacie ma być reportaż o tym. Ciekawe czy będzie obiektywny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry