Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Forever...a Krysia kiedy będzie miała rodzeństwo :-) ;-) ;-)???
Asinka...o ciąży myślę ale............. w takim kontekście, że fajnie się siedziało w domu i urlopowało całe wakacje bezstresowo, że trzeba wracać do pracy...;-)
Doris - Natalia druga w kolejce ;-) Mam nadzieję, że antybiotyk pomoże bo lekarka straszyła o zmianie w pn. Ma klacid a to dobry lek na takie choroby.
Ja się śmieję do mojego, że mogłabym mieć jeszcze takiego bąbla byle bym w ciąży być nie musiała i rodzić :-)
Moje najmłodsze jeszcze śpi. Reszta wstała o 7-mej więc mamusia się wyspała :-)
Aestima - jak u Was? Lepiej? Katamisz - i jak - monitoring na Waszą korzyść?
Ja muszę dogonić mojego byśmy nad morze pojechali. On chce na Chorwację ale we wrześniu a Iza już ma szkołę przecież. Asinka - jak Nina znosiła tamtejszy klimat?
Majqa zdrówka dla córy!! Oby tylko na tym sie skonczyło. A co do Chorwacji, to idealnie. Powiem Ci, że dla dzieci małych, to idealne miesiące, to czerwiec i wrzesień. Na początku w szkole nie wiele się robi, więc można spokojnie jechać. A w jaki rejon chcecie jechać?
Asinka - już troszkę mi się włączyło myślenie jak to będzie za drugim razem, czy pójdzie szybciej, czy maluszek będzie do Szymka podobny, jak dam radę z dwójeczką itp... standardowe obawy
Acha - obwieszam oficjalnie, że będzie Kuba. Wiem, że to mega popularne imię, ale w tych bardziej niszowych nie dogadywaliśmy się z M. A Kuba przyjemny dla ucha Obie babcie załamane, bo złe skojarzenia mają. Z moją mamą się tak pokłóciłam, że od 9 dni się nie odzywamy!!!
Miłego dnia dziewuszki u mnie już jst 27 stopni więc nie wychodzę z domu dziś!
Asinka85 - Młoda na działce z Babcią, kursuję na weekendy. Jeśli byś chciała zjechać do Wawy w tygodniu to reflektuje na spotkanie. Doris : - ) - Andariel Ci odpisała b. trafnie....
Silva - faktycznie popularne imię - dlaczego aż tak Twoja Mama na nie. Mi nawet Tata takiego focha nie strzelił z Młodą - miał wiele miesięcy na przetrawienie w trakcie produkcji ;-)
Forever - mama ma skojarzenie z synkiem swojej przyjaciółki, który jest diabłem wcielonym. Kilka razy mnie próbowała tym argumentem przekonać więc się w końcu na nią lekko uniosłam, że dziciaka cholernego nie znam więc argument dla mnie żaden i już mam dosyć tej nagonki na imię i żeby mi dała święty spokój. To się obraziła... trochę przesadza, bo obrażać się za takie coś to dla mnie śmieszne, w dodatku na córkę w ciąży... i zamiast zadzwonić spytać jak się czuję lub o Szymka zdrowie zagaić to ta się honorem unosi. Wczoraj w ramach przełamywania lodów wysłałam jej zdjęcie narysowanych przez Szymka kwiatków z dopiskiem "kwiatki dla babci od Szymka" to mi raczyła odpisać "dziękuję, to najpiękniejsze kwiatki na świecie"... ale nadal żadna z nas nie zadzwoniła