reklama

Czerwiec 2011

reklama
Silva zleciało nieźle :-) za chwilę będziecie cieszyć się następnym Maluszkiem w domu :-) a jak nastawienie do porodu? Musisz mieć teraz wesoło w domu. A w jakim wieku dzieci od szwagierki?
Andariel na szczęście coraz lepiej... Przełamuje się z dnia na dzień. Nawet już nie płacze jak Mu to odciągam. Krwiaka jeszcze ma, ale już coraz bledszy. Ale znowu przyplątał się bunt dwulatka i od dwóch dni jest nie do wytrzymania :-( tak, wiem, to dopiero dwa dni, ale ja już wymiękam. A jak Twoje dzieciaczki?

Hej :)

U nas niestety chorobowo... Natalia ma z jednej strony zapalenie oskrzeli z drugiej - płuc. W poniedziałek było czysto a dzisiaj poszłam bo dalej kaszle. I uwaga - to jedyny objaw choroby. Nie ma gorączki, smak do jedzenia ma, nie jest marudna - tylko kaszel ... A mieliśmy dzisiaj pojechać na długi weekend ... Dobrze, że poszłam do lekarza. Antybiotyk i w pn kontrol jak nie będzie pomagał to zmiana leku. Oby reszta nie złapała ...

Pozdrawiam.

asinko - a dziękuję, wsio ok u nas:tak:pomału myślę o wyjeździe, ale póki co przed nami kolejny weekend z upałem, więc pewnie znów jeziorko zaliczymy. Kocham Gorzów za te okolice - chwilę za miastem zaczynają się już pierwsze jeziora:tak:jak sobie przypomnę jazdy w korkach by dotrzeć nad zatłoczony Zalew Zegrzyński...jest pięknie, no i co tu dużo mówić:-)

byliśmy dziś na kontroli z Leosiowym zezującym oczkiem (chcieliśmy przed wyjazdem to załatwić). No i wbadaniu komputerowym (dał się znów zbadać bez problemu, pani dr wychwalała pod niebiosa:-D) wyszła mu niewielka wada. Ma przepisane okularki. Ponoć mam się nie nastawiać, że będzie je tolerował, bo dzieci do 3 roku życia ciężkie w tych tematach, ale że Leo daje sobie wiele rzeczy na spokojnie przetłumaczyć, to może i okularki jakoś przejdą:confused:w końcu tata nosi, to i synek może się przekona. Zobaczymy. Ale kupno zostawiamy na czas po morzu.

majqa1 - ale klops, przed samym weekendem, cholerka. Z drugiej strony dobrze, że nie zwlekałaś, to i pomoc prędzej przyszła. Zdrówka dla córy!

a tak poza tym, to dziś w Wawie koncert DM, a mnie tam nie będzie:-(

Ostatnia edycja:
Witajcie ;-)

Ja jeszcze na urlopie, pogoda wymarzona i jak pomyślę, że niebawem do pracy trzeba iśc to mi słabo...A jak jeszcze sobie przypomnę, że rok temu i dwa lata temu tak beztrosko mogłam sobie wczasować i nie myśleć o pracy to nachodzą mnie myśli, aby.............znów być w ciąży:szok::tak::-D

Andariel...mój Damian też zezował, zresztą jeszcze czasami mu się zdarza. kulary nosił od drugiego roku życia bardzo chetnie a to dlatego, że tym zezującym okiem bardzo słabo widział (pierwsze okulary +7)

Ironia...właśnie...co robicie?

Aestima...jak Miesio? Temperatury minęły?

Asinka..wybierasz się do Szczecina w tym roku? Jak Ninusia?

Majqa..witaj ;-). Natalia to Twoja najstarsza córcia? Dużo zdrówka dla niej. Napisz jak Ty się czujesz? Czytałam coś, że miałaś wziąć jakiś zastrzyk antykoncepcyjny?

Silva...rzeczywiście, Ty już na końcówce. Super. Ciekawe jak to jest, że czyjaś ciąży tak szybko leci a własna tak się ciągnie!

Madzioolka...co Was?

Katamisz...jak nagranie z monitoringu?

Marta...czy Ty jesteś ostatnią z czerwcówek w ciąży? Silva się zaraz rozpakuje i zostaniesz sama. DZIEWCZYNY DO DZIEŁA!!!!!!! Szczególnie te z jednym potomkiem ;-)

Coś tu brakuje ostatnio Forever, Martadelki, Mamymatiego, Trasi, Kati i forum baaaardzo ucichło :-(

Heja,

ja nie mogę się z prania wygrzebać, coś mnie opętało i piorę wszystko! Koce, poduszki, pokrowce na krzesła. Musi być świeżutko i czyściutko:)

Andariel - zazdroszczę jezior zdecydowanie! A co do okularków - Leon na pewno będzie wyglądał w nich przeuroczo, no i mam nadzieję, że wada szybko się skoryguje:)

Doris - hej hej:) Ty jak już zajrzysz do nas to tak porządnie:) Serio mogłabyś mieć jeszcze jedno dziecko? Wiesz, w zasadzie dwójkę masz już odchowaną, dorosłą, bezobsługową;) więc kolejne to tak jakby drugie;))

Asinka - dobrze, że siusiak zdrowieje!

Majqa - zdrówka!!!

Wywołana przez Doris : - ) melduję, że regularnie podczytuję forum ale jakoś nie mam weny do wbicia się w dyskusję. Może przez to, że Młoda na wakacjach troszkę się oddaliłam od problemów dzieciowych na rzecz np. zawodowych - ostatnio się sporo dzieje.
No i Silva w zupełności ma rację odnośnie dzieci. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Forever :-) gdzie to Młodą sprzedałaś? Nie wzięliby i Tymka ;-)?
Doris oj w tym roku raczej kiepsko :-( a bardzo chciałabym się z Tobą zobaczyć. Byliśmy już na Chorwacji, w sierpniu na Mazury, także kiepsko, ale może Warszawianki uda mi się w większym gronie spotkać? Najprawdopodobniej będziemy od 13-18.08. To może w któryś dzień wyrwę się do stolicy :-) Mówisz, że myślisz o ciąży :-) nic tylko działać...
Silva włączyło Ci się wicie gniazdka :-)? Ja tak miałam przy Tymku, przy Ninie znowu pod koniec nie wychodziłam z kuchni. Non stop jakieś ciasto piekłam, mega obiad bądź sałatkę robiłam :-D a jak się czujesz na końcówce? Nastrój porodowy już się włączył czy kompletnie na luzie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry