reklama

Czerwiec 2011

Witam!
Ja też mam saune w bloku na 4tym piętrze... Okna pozamykane, wentylator puszczony i chodzimy w samej bieliźnie. Masakra... Wczoraj wybraliśmy się na basen po południu - Tymek szalał, skakał z murków, nurkował :szok: opił się wody, ale nic mu nie przeszkadzało :-) a Ninka pomoczyła trochę nóżki i wzbudzała zachwyt :-D ;-) ja straszyłam skórą na brzuchu, ale co się nie robi dla dzieci :-) a za chwilę idziemy z wynikami do lekarza, zważyć Ninkę i do teściów, bo mają basen rozłożony. Także miłego dnia i odrobiny ochłodzenia :-)

reklama
Andariel ja na trag staroci wybierałam sie juz od kilku miesięcy - w Lublinie jest tylko raz w misiącu w ostatnia niedziele miesiąca i zawsze jakoś mi ten termin uciekał. A co do pory to dotarlismy po 10 i chodzilismy prawie 1,5h a nikt sie jeszcze nie składał ze sprzedających także wcale nie musieliśmy gonic o świcie :) jak nie zapomne to za miesiąc tez pojadę ale juz sama bez Majki bo za duzy ścisk jednak miekscami był i zbyt to nudne dla Niej.

Moon współczuję serecznie braku klimy, ja bym tu zeszła jakby nie chłodziło. Co chwilę wchodzi do nas ktoś z zewnątrz i każda kolejna osoba ma bardziej mokre ubranie, normalnie widać całe mokre plecy u facetów (fuj)

MamoM cześc :)

A jakoś żyjemy, chociaż w ten upał to ledwo dychamy... Jedyne pocieszenie, to ze mam wakacje i nie muszę do pracy chodzić ;-) a teraz jestem z młodą u rodziców, więc mogę odpocząć, bo dziadkowie muszą nacieszyć się wnuczką. Werka zaczyna w końcu mówić, składa juz proste zdania, powtarza po nas wszystko- niestety, bo brzydkie słowa łapie w lot ;-)
u mnie w pracy kolejny rzut ciężarnych, te same które chodziły ze mną w ciąży, znowu czekają na maluchy.. więc chyba i na mnie kolej ;-)

No to niejako z rozpędu - kati, saffi - która jeszcze chętna na bejbe?;-)wyjąwszy mnie i forever, buahahaha:-D
Silva - ale Ci się uwaliły upały akurat na końcowkę ciąży.

melduje sie i ja :) wróciliśmy z pruchnika fajnie było ale nie na te temperatury :) mieszkanie studenckie w hostelu hehe 5 osób w jednym pokoju :D jedna toaleta na 5 pokoi hehe kosmos! my to sie przystosowalismy ale rodzice hehe no cóż sheraton to nie był :P oczywiscie dziecka nie wpusciłam do toalety żeby go umyć bo taki syf był że brr....

wyczyściłam go wodą i chusteczkami.. my równiez po partyzancku wszystko robiliśmy.. a najszczesliwą chwilą było kiedy już byłam w łazience u rodziców i mogłam się wypucować i wymyć po 2 dniach !! tak niewiele człowiek potrzebuje do szczęścia :tak::tak::tak:

jedzonko było bardzo dobre, kilka kieliszków musiałam wypić - a moj ojczulek no cóż..o 2 go nie mogłam wygonić z imprezy więc się wkurzylam i poszłam na nogach sama a michał z nim został miał wrócic za chwilę, o 4 30 goscie wyszli a wujek musiał tate wystawic juz na pole bo ostatni gosc został:angry::angry: ja wiem ze koledzy ze studiów i w ogóle ale to co ja się nadenerwowałam to moje...:wściekła/y: nie dość że takie gorąco, on serce ma słabe ghrr.. michał robił za prowadnice do niego i jakos go doholował do hostelu przed 5 a 5.50 beni sie obudził i latał do dziadka i mu wpychał paluszki pod pachę haha:-D:-D

student sie na starość znalazł cholera !

ah to pomarudziłam.. :sorry:

uciekam na zakupy z benim i kolację trzeba jakąś zrobić :)

reklama
saffi - to super że Werka Ci się rozgaduje, Szymek baaaardzo powoli... i powodzenia w staraniach:)

andariel - no nie jest to wymarzona pogoda dla ciężarnej w 9 mc... tym bardziej tych jezior Ci zazdroszczę!!! ps. oglądałaś ten reportaż? coś ciekawego obiektywnie powiedzieli czy znowu lekarz uspokajał, że wszystko jest git?

forever - przełamywanie lodów trwa, wysłałam mamie wczoraj drugiego mmsa jak się Szymek pluska w basenie, odpisała owszem i szybko i miło, ale w kontekście Szymka, na innym gruncie nadal milczymy, ja już chyba zakończyłam wyciąganie ręki na zgodę... jeśli urażona duma nie pozwala jej wykręcić numeru, żeby spytać jak się córka w ciąży czuję, to chyba coś tu nie gra...

ironia - cześć:)

spadam do wyra z nadzieją, że jutro będzie chłodniej jak zapowiadają...

paaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry