Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marta kciuki &&&&&&& czuję, że będzie córa :-)
Ja dzisiaj umieram... Nie dość, że taki zaduchbw domu, to mnie ucho boli :-( pół nocy nie spałam i chyba zaraz zemdleję... Tragedia :-/
hej skwar że oddychać nie mozna... Asinka jak ucho? Silva ja cały czas myśle o Tobie czy już się do szpitala nie szykujesz. Jak samopoczucie? Mrsmoon co tam Ty w pracy czy w domku? kiedy sie przeprowadzacie?
Kati my już po urlopie- w maju w Hiszpanii byliśmy, teraz niestety zrezygnowalismy z urlopu bo na przeprowadzkę będzie potrzebny. A kiedy? Mam nadzieje, ze w ciagu miesiaca
Ja naszykowana, ale Kubik jakoś nie puka w szyjkę więc czekam cierpliwie. Mnie się wydaje, że urodzę w terminie albo dzień, dwa po... no zobaczymy. Ale upały utrudniają cierpliwe wyczekiwanie... a jutro ma być jeszcze gorzej!