reklama

Czerwiec 2011

Doris super, że już po operacji. Trzymam kciuki za córe, żeby szybko doszła do siebie!
larvunia biedny ten twój Marcelek. Mam nadzieje, że w końcu mu przejdzie. Zdrówka dla niego.
Traschka Tobie również dużo zdrówka życzę :)
Dagamit w ciąży można stosować na 100% urosept i żurawit- tylko, że to na zakażenie dróg moczowych, a Ty masz wyssypkę o ile dobrze wyczytałam.

Dziewczyny mam informacje, że ponoć oststnie paczki i listy wysłane pocztą polska, które dojdą na święta to te wysłane we wtorek.

reklama
A ja dzisiaj zrobiłam barszczyk czerwony na wywarze mojej teściowej, a na drugie pierś z kurczaka w Żurawinie i warzywka na patelnię
ramari chyba żartujesz ja właśnie dziś zaadresowałam i jutro chcę wysyłać kartki

kati tak mi powiedział dzisiaj sprzedawca z allegro. Ponoć babeczka z poczty powiedziała, że ostatnie które dojdą to te wysłane we wtorek, ja wolałam nie ryzykować i zamówiłam kuriera. Kartki też chcę jutro wysłać, najwyżej dojdą na Sylwestra :)

zebrra u mnie dokładnie 11.40. Apr obiadu to jeszcze długo go nie zjem, ale, ze m pracuje krócej dostał instrukcje co ma zrobić na obiad stad wiem moje menu. Już mi burczy w brzuchu...

Ale u was smakołyki... ja nie chciałam wychodziś do sklepu na mróz i zrobiłam obiad z pustej lodówki... czyli pomidorówka z 1 cebuli, czosnku, puszki pomidorów i bulionetki. Wyszło zjadliwe:)
W pracy dostałam takiego krwotoku z nosa, że zachlapałam pół podłogi i całą bluzkę, nie mogłam tego zatamować! Biedne dziecko na lekcji się przestraszyło...

smutno tu dziś u nas... no ale dobra kobitki, koniec! Jak tam przygotowania do świąt? Prezenty zakupione? Choinka w drodze? Ja już prawie wszystko zakupiłam, w sobotę jadę do Pl :) rodzinki nie widziałam od ponad 8 miesięcy! A poza tym uwielbiam Boże Narodzenie :)

kasiawilde u z przygotowań jak na razie wysprzątane dwie szafy i łązienka... to by było tyle:) Nie ma choinki, nie ma prezentów, nie ma pierników, ogólnie do świątecznego klimatu daleko. U mnie początek miłej atmosfery wyznacza zawieszenie świecących gwiazdek na oknie, co zrobiłabym juz dawno temu... ale mam brudne okna i łudzę się, że je umyje zanim powieszę światełka :)

Strasznie dziś smutny dzień:-(.

To dobrze, że piszecie, że Was też głowy bolą. Bo mnie masakrycznie mocno. I myślałam, że coś złego się dzieje. Ale skoro piszecie, że tak czasem jest w II trymestrze, to znaczy, że muszę wytrzymać.

Doris, super że z córcią wszystko ok. Jak po wizycie?

larvunia moja córka ma astmę oskrzelową i w okresie jesienno-wiosennym też ciągle kaszle. Jest to głównie spowodowane tym, że przebywa więcej w zamkniętych pomieszczeniach, które niestety w takie zimno rzadziej się wietrzy.

Próbowałam również wkleić swoją rodzinkę, ale mi nie wyszło. Poproszę M. w weekend, żeby mi pomógł, to też się pochwalę. I dla odmiany wszyscy jesteśmy ciemni:tak:. Chociaż ja czasem farbuję sobie włosy na jasne pasemka.

reklama
kasiawilde on już sam się zgłosił do mycia, ale cały czas pracuje a okna trzeba raczej w ciągu dnia umyć. Myślałam, że w sobotę ale marnie to widzę bo dostał playstation3 od brata i właśnie ją podłącza... więc coś czuję, że święta raczej na mojej głowie:) Na szczęście święta są u babci więc jak czegoś nie dosprzątam to nikt nie zauważy:) Ale weekend rzeczywiście będzie ciężki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry