forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to najlepszego.
Młoda odpadła po 23, a ja razem z Nią. Przeniosłam w ubraniu do Jej łóżeczka - do mojego nie chciała - i walnęłam się też w dresie obok na sofę ( nierozłożoną ) aby się nie czuła źle jak strzelali. No i tak do rana więc mnie wszystko bolało. Ale Krysia z suchymi majtkami.... Ale grubsze sprawy niestety wciąż tamże....
Więc nie było żadnej celebry. Dziś w domu przed tv no i upiekłam uda indyka z ziemniakami i jabłkami. Chyba czuję się lepiej.
Doris : - ) - ja się nie wtrącam w tabletowe tematy - Młoda pyta o to gdzie Jej smartfon ;-) - Tata wgrał tam zdjęcia i filmiki ze wspólnego wyjazdu, zgrał trzy gry - w związku z tym Krysia ma konto na gmailu
- no i najważniejsze wpiął w domowe wifi i w zw. z tym filmy odpowiednie no i ulubione piosenki Młodej - Gangnam Style, Bałkanica i Ona tańczy dla mnie - już tam chodzą, nie na moim laptopie. Ale obsługa ekranu w porównaniu z moim beznadziejnym "telefonem z jabłuszkiem" tragiczna....
A jest podforum dla tych co mają jedno dziecko i chcą na tym poprzestać ? Dla takich odmieńców...
Jestem zmęczona obsługą Małolaty. :-(Ostatnio sporo tego było.
Młoda odpadła po 23, a ja razem z Nią. Przeniosłam w ubraniu do Jej łóżeczka - do mojego nie chciała - i walnęłam się też w dresie obok na sofę ( nierozłożoną ) aby się nie czuła źle jak strzelali. No i tak do rana więc mnie wszystko bolało. Ale Krysia z suchymi majtkami.... Ale grubsze sprawy niestety wciąż tamże....

Więc nie było żadnej celebry. Dziś w domu przed tv no i upiekłam uda indyka z ziemniakami i jabłkami. Chyba czuję się lepiej.
Doris : - ) - ja się nie wtrącam w tabletowe tematy - Młoda pyta o to gdzie Jej smartfon ;-) - Tata wgrał tam zdjęcia i filmiki ze wspólnego wyjazdu, zgrał trzy gry - w związku z tym Krysia ma konto na gmailu
- no i najważniejsze wpiął w domowe wifi i w zw. z tym filmy odpowiednie no i ulubione piosenki Młodej - Gangnam Style, Bałkanica i Ona tańczy dla mnie - już tam chodzą, nie na moim laptopie. Ale obsługa ekranu w porównaniu z moim beznadziejnym "telefonem z jabłuszkiem" tragiczna....
A jest podforum dla tych co mają jedno dziecko i chcą na tym poprzestać ? Dla takich odmieńców...
Jestem zmęczona obsługą Małolaty. :-(Ostatnio sporo tego było.
pokój Emi odmieniony, to pewne, choć teraz zastanawiam się czy zakup tego łóżka piętrowego był dobrym pomysłem..., na razie jest jak jest... do następnego przemeblowania
;-) muszę jeszcze parę szczegółów dopracować, M zmobilizować do odwiercenia i przewiercenia półeczek na książki;-)
ja zrobiłam wczoraj mało wytrawne danie, bo zapiekankę makaronową z mięsem mielonym z pomidorami i pieczarkami, M smakowało, a ja miałam obiad na 2dni:-)
Raz na jakiś czas coś upichcę od tzw. wielkiego dzwonu i tyle... No trzeba było o czymś pomyśleć gł. pod kątem Młodej - ja mogę nie jeść w ogóle. A propos Porto - dostałam najlepszy kubański rum
Chyba sobie na jakąś okazję zatrzymam.
- pierwsza, że nie Wszystkie - albo nawet coraz więcej nie czuje się tu u siebie jak kiedyś ( swego czasu nawet pisałam o tym ) i drugie - wspólne pisanie nie jest już tak atrakcyjne jak kiedyś - nie ma tej nowości oraz odeszły problemy ciążowo - niemowlęce, dla części z nas debiutujących w roli mam.
Ludzie się zmieniają czasami za szybko jak dla mnie.....