Witam wszystkie nieśmiało. Wywołali mnie do odpowiedzi więc jestem.
Wybaczcie, że nie nadrobię ostatnich kilku miesięcy.
U mnie tak szczerze to niewiele z nowości. Facebookowe mamy wiedzą, że jestem po pierwszych egzaminach do policji. Kolejny test mam 3 marca. Cały wolny czas poświęcam przygotowaniom, nauce, ćwiczeniom itd.
Jako słomiana wdowa czuję się już ogarnięta. Początek byl straszny, ale już zorganizowałam sobie wszytko tak, że nawet mam czas dla siebie. Asia zaczęła chodzić do przedszkola trzy dni w tygodniu na 5 godzin. Zbawienny czas dla mojej psychiki

Mam kiedy po książkę sięgnąć nie mówiąc o zrobieniu zakupów w żółwim tempie..... Z nowości to jeszcze to, że mam już dwie okularnice w domu, na szczęście Asia z niewielką wadą. W okularach chodzi chętnie co jest zasługą Emilki;-) Teraz jesteśmy na feriach w Suwałkach choć nie wiele używamy bo dziewczyny z gilami do pasa. Może w przyszłym tygodniu się puścimy na śnieg. Co jeszcze.......
Za trzy tygodnie Darek przyjeżdża na tydzień złożyć papiery i będzie dojeżdżał na egzaminy. Lubię jak przyjeżdża (ostatnio na 5 dni na Święta), ale pożegnania mnie dobijają:-( Potrzebuję kilku dni na "dojście do siebie" No to chyba tyle;-) Nie będę obiecywać, że zostanę bo zazwyczaj nie dotrzymuję słowa