reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
jestem jestem tylko na niedoczasie bo w pracy prawie mnie nie bylo a benek szaleje na calego

oprocz przeziebienia z ropiejącym oczkiem włącznie doszło zapalnie cewki :wściekła/y::no: coś mi sie młody sypie cholera jutro o 15 idziemy znów do pani doktor.

hehe wszystkie podczytuja a nie piszą bo mówią że trudno im się wbić albo nie wiedza co napisać bo dawno nie były - nie wiem juz jak je przekonać żeby sie ujawniły :)

I tak Ci się udało ironia zwrócić uwagę na bb kilku Dziewczyn co ostatnio "nie bywały";-)

A ja się zamierzam zapisać do przychodni rej.bo nie mogę wszystkich badań robić prywatnie - akurat potrzebne mi są takie endokrynologiczne, a to cholerstwo drogie. Orientuje się któraś czy jeśli przebywam jeszcze na url.wychowawczym, a zapisana jestem do przychodni w Pruszkowie (btw - z której uslug korzystalam aż raz), to tutaj mogę ot tak, po prostu zapisać sie jako w nowym miejscu zamieszkania?:confused:

reklama
jestem, jestem i ja. :-)
Ale najpierw przeczytałam dyskusję na temat zlotu czerwcówek i swoje zdanie tam napisalam. Poza ty, to u nas nic nowego.
Dubeltówka, teraz masz multiselect, tak??? Zasada podstawowa, pisz prawdę, nie kombinuj bo nie zaliczysz tego, pytanie się powtarzają, inaczej są zbudowane itd

Do góry