Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aestima ja juz po obiedzie, choc do mnie zapraszam jeszcze porcja zostala...
a mnie sie neichce dupska teraz ruszac a musze z psem isc a to juz wyprawa bo mlodego musze targac ze soba...
może z tą kapustą to chodzi o to że ciężka na wątrobę? ja pierogi uwielbiam i w święta tylko nimi się zajadam i nie zamierzam z nich zrezygnować. co do grzybów to napewno chodzi o to że nie są wcale strawiane . Ale myślę że jeśli pochodzą z wiadomego źródła to spokojnie można sobie pozwolić.Przecież nikt ich nie będzie na kilogramy jadł tylko jako dodatek do kapusty pierogów, w sosie czy zupie Aestima płci jeszcze nie znamy, ale siostra ma już dziewczynkę a ja chłopaka więc wszyscy sie śmieją że się pozamieniamy jak coś bo obie chciałybyśmy parkę wiadomo
Larvunia, a mogę zabrać męża ze sobą? Podzielimy się tą porcją
Ja byłam na zakupach i mróz mi wymroził głupie myśli Wszystko bedzie dobrze a moje bóle brzucha to tylko wiązadła A synuś w brzuszku jest bezpieczny i szczęśliwy- tego się trzymam!
hehe Aestima spoko mam w domu 70 m wiec sie pomiescicie ;-) Zawsze moge szybko dobrac ziemniaki, bigos mam jeszcze wiec looozik a miesko odmrozic zawsze mozna ;-) Wiec zapraszam
no ciekawe czy bys naprawde przyszla gdybysmy sie dluzej znaly
a ze mi brakuje kontaktow z ludzmi wiec ZAPRASZAM ZAPRASZAM
edit:
az musialam kuknac z kad jestes heheheheeh eeeeeee... niecale 300km (240km) do siebie mamy
cinamon to trochę podobnie jak ja,ja mam syna teraz będzie miał 4 lata ,i u mnie może byc tylko brat,bo siostra absolutnie nie.
ja zjadłam sos z pieczarek i wylądowałam na pogotowiu,ale bigos jadłam i jadłam i nic
jeśli chodzi o produkty wzdymające to jestem prawie ekspert. W I trymestrze miałam takie wzdęcia...uffff wiem na ich temat dużo i kapusta jest bardzo wzdymająca, a cinamon ma racje o grzybach
no ja też nie dawałam rady z tymi wzdęciami,ale teraz już nie wzdęcia tylko...brzuch zaczyna mi rosnąć,nawet gin zauważył,że jak leżę to macica jest uwypuklona-ufff nareszcie hihi
kati uwazam ze oprocz używek (alkoholu, fajek itp) mozna jesc wszystko, ale w odpowiednich ilosciach bez przesady ;-) Ja jadlam w 1 ciazy co chcialam i teraz tez tak zamierzam. Jesli bede mogla oczywiscie...