Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a wczoraj czekając na wizytę siedziałam koło kobitki myślę,ze po 30-tce w zaawansowanej ciąży,która jak wyszła z łazienki i usiadła to tak fajami zajechało,że nie wierzyłam,że to możliwe,że nawet czekając na wizytę paliła
larvunia jasne, że niektóre z nas mogą sobie pozwolić na wszystko. Ja nigdy, przenigdy nie miałam żadnych wzdęć, zgagi, czy jakichkolwiek problemów z żołądkiem, a w ciąży od razu.
Jak byłam przeziębiona w tamtym tyg to od cytrusów, czosnku i cebuli miałam taką zgagę jak nigdy.
A moja koleżanka co już urodziła odwrotnie zawsze te dolegliwości ja męczyły, a w ciąży czuła, ze może góry przenosić...
justynka - okropnosc jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym ?! eh ja to bym kopła takie matki w tyłek ghrr...
eh moj maz dalej nie konczy pracy jak ja nie lubie tak długo siedziec sama....dzwoniłam własnie do ginki z tymi bólami pulsacyjnymi w macicy...kazala mi brac wiecej magnesu 6 tabletek dziennie i no spe jakby bolało, a jak po no spie nie przejdzie to biegiem do niej na badania...
uspokoiłam sie troszke...zwłaszcza ze dzis nic mnie nie boli i dobrze sie czuje naprawdę dobrze nie zapeszając
mała rybka mi w brzuchu tyka jak bomba hihi super ją czuć w nocy..tak mi się wydaje ze to ona bo nic innego raczej bulec koło maciczki nie puszcza....jak dzis poczuje to znowu to bede miec pewnosc ze to on
justynka to się ciesz bardzo nieprzyjemne uczucie, ale po szklance mleka lub jogurtu ustaje.
Wiecie co, larvunia mnie zainspirowała też idę na spacer, dotlenie siebie i bąbelka mojego :-)
Dziewczyny a ruchy na tym etapie, to gdzie dokładnie czuć? Poniżej pępka na środku? wiem, że głupie pytanie, ale ja czuję czasami z boku i nie wiem czy to Mały?
u mnie dopiero 13 tydzień a brzuch mam jak przy pierwszej ciąży w 5 miesiącu! już mnie nawet w kasie sklepowej pewna Pani puściła Aestima ruchy czuć w zależności gdzie jest dzidzia.u mnie siedzi pod pępkiem ale bardzo po lewej stronie.Pierwszy syn siedział po prawej !
ja wczoraj wieczorem leżałam 2 godziny w spokoju i czułam moje maleństwo.Ale tylko jak położyłam się na boku.wiadomo że nie jest to kopanie ale to takie niesamowite uczucie.Jakby coś tak muskało w brzuszku.Ja dokładnie mogę wyczuć w którym miejscu jest małe bo wystaje nawet w jednym miejscu