reklama

Czerwiec 2011

a wczoraj czekając na wizytę siedziałam koło kobitki myślę,ze po 30-tce w zaawansowanej ciąży,która jak wyszła z łazienki i usiadła to tak fajami zajechało,że nie wierzyłam,że to możliwe,że nawet czekając na wizytę paliła:szok:

reklama
larvunia jasne, że niektóre z nas mogą sobie pozwolić na wszystko. Ja nigdy, przenigdy nie miałam żadnych wzdęć, zgagi, czy jakichkolwiek problemów z żołądkiem, a w ciąży od razu.
Jak byłam przeziębiona w tamtym tyg to od cytrusów, czosnku i cebuli miałam taką zgagę jak nigdy.
A moja koleżanka co już urodziła odwrotnie zawsze te dolegliwości ja męczyły, a w ciąży czuła, ze może góry przenosić...

justynka - okropnosc jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym ?! eh ja to bym kopła takie matki w tyłek ghrr...

eh moj maz dalej nie konczy pracy jak ja nie lubie tak długo siedziec sama....dzwoniłam własnie do ginki z tymi bólami pulsacyjnymi w macicy...kazala mi brac wiecej magnesu 6 tabletek dziennie i no spe jakby bolało, a jak po no spie nie przejdzie to biegiem do niej na badania...

uspokoiłam sie troszke...zwłaszcza ze dzis nic mnie nie boli i dobrze sie czuje naprawdę dobrze :) nie zapeszając :)

mała rybka mi w brzuchu tyka jak bomba hihi super ją czuć w nocy..tak mi się wydaje ze to ona bo nic innego raczej bulec koło maciczki nie puszcza....jak dzis poczuje to znowu to bede miec pewnosc ze to on :)

justynka to się ciesz bardzo nieprzyjemne uczucie, ale po szklance mleka lub jogurtu ustaje.
Wiecie co, larvunia mnie zainspirowała też idę na spacer, dotlenie siebie i bąbelka mojego :-)

u mnie dopiero 13 tydzień a brzuch mam jak przy pierwszej ciąży w 5 miesiącu! już mnie nawet w kasie sklepowej pewna Pani puściła :)
Aestima ruchy czuć w zależności gdzie jest dzidzia.u mnie siedzi pod pępkiem ale bardzo po lewej stronie.Pierwszy syn siedział po prawej !
ja wczoraj wieczorem leżałam 2 godziny w spokoju i czułam moje maleństwo.Ale tylko jak położyłam się na boku.wiadomo że nie jest to kopanie ale to takie niesamowite uczucie.Jakby coś tak muskało w brzuszku.Ja dokładnie mogę wyczuć w którym miejscu jest małe bo wystaje nawet w jednym miejscu :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry