reklama

Czerwiec 2011

reklama
zebrra te bombki to sama przyjemność robić, tylko trzeba mieć cierpliwość, a szpilki sobie kup w papierniczym bo są po 1 zł a w pasmanterii to samo po 4 zł.
wiecie co ja już dwa razy w tym tyg jak kładę się spać i leżę chwilkę na plecach to pod pępkiem czuję jakby mi ktoś bąbelki puszczał, no i moje dzieciątko od tego nazywam bąbelkiem :-)

Myślicie, ze to mogą być pierwsze ruchy dziecka??
Czy mam zwidy

zmykam na parę minutek ugotować coś dobrego bo za godzinkę wreszcie po tygodniu zobaczę męża .Niestety znów tylko na weekend ale dobre i to. nie mogę się już doczekać!

Kati to właśnie mogą być ruchy. ja w pierwszej ciąży zdziwiłam się że to tak fikuśnie sie czuje bo spodziewałam się że dostanę od razu kopa.a tymczasem to tak delikatne i błogie odczucie :)ale zupełnie niesamowite!

Ostatnia edycja:
Larvunia, wiesz co, czasem jak Jaśka na dłuższy spacer biorę przed południem, to po powrocie koło 14-15 pada, ale nie za bardzo mi to na rękę, bo ja teraz wieczorami wczesnie się kładę i szybko zasypiam, a on po takiej popołudniowej drzemce chętnie wieczorem szaleje...

A z tą krową nic nie poradzę tak mi się kojarzy :)

Ojj tak Cinamon, zgadzam się, mój też wybiera sobie urocze miejsca na siusianie...

EDIT: Kati, dzięki Kochana za wskazówkę, szpilki kupię w papierniku :)

reklama
ja nie jadam w ogolę placków ziemniaczanych ze śmietaną a ostatnio zjadłam ich całe mnóstwo nie mogla się powstrzymać :D
ale mi narobiłaś ochoty :) Ja uwielbiam placki ze śmietaną, a do ciasta dodaję bardzo dużo majeranku :)

Mamusiu czerwcowa wstaw sobie suwaczek w swoim profilu w podpisie (edytuj sygnaturę), wtedy nie będziesz musiała przy każdym poście wstawiać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry