reklama

Czerwiec 2011

mnie też bierze na lody i zimne koktajle. We wszystkich książkach ciążowych piszą, że by pić co najmniej 2 szklanki mleka od drugiego trym. , bo maluch potrzebuje duuużo wapnia. To kupuję sobie w biedronce truskawki mrożone (najtaniej mają- 4 zł) i miksuję z mleczkiem. Pycha!:)

reklama
Witam się wieczorowo piątkowo!!!

Dziewczyny zastanawia mnie do którego tygodnia bedę musiała łykać duphaston i luteinę dopochwowo aplikować - przez progesteron nasilają się mdłości :baffled: a to już II trymestr ... jakie macie doświadczenia?
Bo acard to wiem, że cały II trymestr jeszcze.

Gosia - ja biorę dalej Duphaston 2x1 tabletkę i wczoraj na wizycie pomimo tego, że wszystko jest dobrze mam brać dalej do kolejnej wizyty, którą mam 12 stycznia.

Jutro odprawiam moją 30 stkę...dzisiaj mi stuknęło....więc jajka idą na ciasta i tzw. szpajzy:-)

Wszystkiego Najlepszego Misialina!!!

Aestima ile płacisz!!?? trochę się przeraziłam...
Ja płacę prv 70 zł, a i tak niektórzy twierdzą, ze dużo
A tak w ogóle to ile płacicie dziewczyny za wizyty, jeśli można...

Ja płacę 80 zł za samą wizytę i 80 zł za USG.

Cinamom - witaj!!!!

Ja biegam pomiedzy domem a szpitalem, moja Dominiśka po operacji ale dziś bardzo ją boli noga i właściwie nie chce żadnych odwiedzin i nie chce nikogo widzieć. Powiedziałam jej że będzie miała siostrę i baaaaardzo się ucieszyła, natomiast Damian oświadczył że kolejnej siostry nie zniesie :-) ale potem powiedział, że nawet się cieszy choć oczywiście wolałby brata.

Dobrze, że Olaf kupił mi kilka dni temu moje ulubione

5996037085835_f.jpg

bo tak mi narobiłyście ochoty, ze musiałam przygotować sobie porcyjkę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry