reklama

Czerwiec 2011

I dobrze zrobisz jak pojedziesz. Ja całe życie choruje na oskrzela, płuca (no i astmę oskrzelowa) wiec szczerze Ci radze nie lekceważ takich objawów zwłaszcza jak już Cie oskrzela bolą. Może dostaniesz zwykły syropek czy coś tam takiego i obędzie się bez antybiotyku jak wcześnie zareagujesz. Wygrzej się dobrze teraz. Życzy Ci dużo zdrówka ;-)

reklama
dzięki mamusia:) Ja niestety mam skłonności do zapalenia oskrzeli, to jakaś wyjątkowo słaba część mojego organizmu. Jak tylko pojawia się u mnie kaszel bez innych objawów to zapalenie oskrzeli murowane.

hej ciężaróweczki :)
a ja jutro wyjeżdżam do Polski na święta!! Także przez ponad 2 tygodnie raczej nie uda mi się do Was zaglądać... mam nadzieję, że nasze grono w tym czasie będzie się tylko i wyłącznie powiększać.
A teraz to chciałabym Wam życzyć przede wszystkim zdrowych i spokojnych świąt, w rodzinnej atmosferze przy delikatnych kopniaczkach naszych Maluchów :) i poproszę też o trzymanie kciuków za mojego Okruszka, mam usg 23 grudnia, a nie widzieliśmy się od dwóch miesięcy (cholerna Anglia ;)
Trzymajcie się cieplutko!

Kasiawilde zatem tobie również życzę zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz bezpiecznej podróży! Fajnie, że zobaczysz malucha i zapraszamy ponownie po powrocie:)

Jestem, jestem :) Musiałam nadrobić Wasze wczorajsze wieczorne pisanie :)

Misialina, udanej imprezy, niech wszystko wyjdzie super!

Cinamon, obie też, baw się dobrze u brata :)

Trashka, mam nadzieję, ze uda Ci się dostać do lekarza. U nas na pogotowiu w takich przypadkach nie przyjmują, mowy nawet nie ma, ale po zamknęciu przychodni i w weekendy mamy FALCK. Oni zawsze przyjeżdżają na wizyty domowe.

EDIT: Justynka, u mnie w mieszkaniu wszystkie grzejniki są zakręcone, oprócz łazienkowego. Sąsiedzi tak nas grzeją, że przy zakręconych grzejnikach mamy 22,5'C

reklama
i ja się witam weekendowo ...

na nogach już od 6, bo musiałam jechać na badanie krwi :tak: w poniedziałek wizyta, więc dzisiaj był ostatni dzwonek ...

justynka, ja też na parterze ... jest cieplutko, ale kaloryfery na 3 :tak: całkiem bym się nie odważyła skręcić ;-)
kasiawilde, szerokiej dogi, wspaniałych świąt ... i szybkiego powrotu do nas :tak:

idę położyć małą na drzemkę ... miłej soboty :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry