reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej!
ja dziś wzięłam urlop na żądanie... w sobotę byli u nas znajomi i się upiłam dwoma kieliszkami wina... ale wiocha :p i całą niedzielę zdychałam, T też ale przynajmniej on wiedział po czym bo przyjął znacznie większą ilość :p i po tej wymęczonej niedzieli nie byłam w stanie dziś zwlec się z łóżka...

Za to poszłyśmy z Mają złożyć kartę zapisową do przedszkola, na razie do tego prywatnego bo do publicznych jeszcze nie ma kart. Dziwne to wszystko dla mnie bo rekrutacja jeszcze się nie rozpoczęła a zapisy na spotkania adaptacyjne były od 8 do 20 stycznia i spotkania już się odbyły.. a rok szkolny od września przecież...
Nie wiem może się nie znam się ale wg mnie trochę bez sensu... no nawet zakładając że dziecko się dostanie (co wcale łatwo nie jest bo chętnych sporo) to co to za adaptacja ponad pół roku przed rozpoczęciem przedszkola...

Asinka mnie jest obojetnie gdzie będziemy na zlocie, byle bym nie musiała płacić za cały pokój np. 100 zł bo nie bedę miała pary.
My z Matim śpimy bez problemu nie chrapiemy i nie budzimy sie w nocy ;-)

Mrsmoon, na tym etapie jedynie bym obserwowała. Chyba, że coś jeszcze Cię zaniepokoi.
Ciężko mi znaleźć czas na forum:(( Pozdrawiam Was wszystkie!

Hejka!
Ja dopiero teraz. Cały dzień załatwień plus lekarz - ja i Tymek. Jutro znowu to samo...
Co do spotkania, to wybierajcie. Ja zadzwonię i po sprawie :-)

dzin-dybry-203x300.jpg

Załączniki

• dzin-dybry-203x300.jpg
    dzin-dybry-203x300.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 67
hej:)

madziolka ale masz głowe do picia, pozazdrościć, ale ja nie lepszą teraz mam hehee to bysmy mialy we dwie impreze i do tego jaka ekonomiczną:-)

reklama
Do góry