reklama

Czerwiec 2011

Witajcie, ale fajnie z tym zlotem, mam nadzieje, ze wypali, bo jest duza szansa, ze i ja z Maja sie pojawimy!
trasia hmmmm tak jak pisze Madzioolka odwoluj sie, moze cos sie zwolni. U nas wyniki w pn o 13.00 elektronicznie. Juz sie stresuje
Kati wreszcie sie odezwalas! Wszyscy zdrowo sie trzymacie?
Madzioolka trzymam kciuki za jutro &&&& jak tam nasza narzuta? Kupilam tiul i bede robic pompony do Majowego pokoju, strasznie mi sie spodobaly

a reszta gdzie? Wylazic!!!!
o, jest ironia! A nowego szukacie czy. Wtornego? 6200 to drogo jak na K. ja 6700 placilam

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
Jestem i ja :-)

Moon ja cały czas mam nadzieję, że będziecie na zlocie :-) i kciuki za rekrutację &&&&
Madzioolka a jak mój komplet? Kciuki za jutro &&&&
Ironia zazdroszczę mieszkanka i tego szukania, mimo że tak wygląda i powodzenia

moon - jedynie bronowice krowodrza i jakies okazje na woli justowskiej chociaz tu wiesz zapewne jakie sa ceny wiec pewnie nie bedzie łatwo :) idziemy na 17 40 ogladac takie mieszkanko

http://www.murapol.pl/images/upload...ro/Mieszkanie M4.12 - IV piętro, 66,19mkw.jpg

ja juz normlanie załamana z tym szukaniem bo juz sie nastawilam ze bedzie latwiej i zaczelam kosztorysy mebli itd a tu dupa :P jak zwykle kobieta ze mnie wychodzi hehe

tu mi sie podoba bo lazienke mozna latwo powiekszyc bo takiej duzej sypialni mi nie trzeba :) no i garderoba jest prawdziwa :)

nie ma niestety tarasu ale moze jakos przezyje albo poczekam na nowe mieszkania tutaj Bronowice Residence jeszcze 13 blokow maja zrobic ale nie wiadomo kiedy - wiec zobaczymy narazie na luzie nic nas nie goni - tj mowilas mialas racje 2 lata mamy zeby coś kupic a mieszkac mamy gdzie :) tym bardziej ze tu benek sie dostał do przedszkola :-)

Teraz w domu prywatnym, a tak to całe życie w bloku. A w Niemcach mamy dom wielorodzinny, więc też tak jakby w bloku, ale 3 pokoje i chyba też 60 pare metrow. Mi w sumie odpowiada takie wynajmowanie, bo jak to wczoraj ładnie określiłam, do niczego nie jestem przywiązana. Mogę mieszkać gdzie chcę :-) pewnie na starość włączy mi się przywiązanie do miejsca, teraz włączona opcja "szwędactwo" haha i to lubię :-D
Madzioolka a kiedy wysłałaś, bo się doczekać nie mogę :-)?
Ironia w tym mieszkaniu co wkleiłaś to najbardziej nie odpowiadałoby mi pokój dzienny z kuchnią. Bo tam ściany odgrodzonej nie ma?

reklama
no bylismy jeszcze na tym atrium i zarezerwowalam to mieszanie - cudne ! musze tylko test zrobic bo niedaleko sa tory pojade tam i poslucham bo to malo uczeszczana trasa dla pociagow :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry