marta24
Trójkowa mama:)
witam wieczornie,wszyscy śpia a ja nie to korzystam w chwili spokoju
witaj trasia, brakuje tu ciebie bardzo,wracaj więc do nas szybko
andariel ja sie wczoraj też strasznie zdołowałam, emocje mnie trzymaja, chodze struta, juz zdązyłam sie chyba z 10 razy pokłócic z K a 2 h temu nawet deska do krojenia latała po kuchni tak sie wściekłam:-( nie pamietam takiej siebie juz od dawien dawna. bardzo martwie sie o kacperka:-
-(
ironia ja dzis tez dwa ciasta zepsułam a raczej mójpiekarnik ,który postanowił sie akurat dzis zepsuć:-
-
-(
andariel piekne króliki i pisanki
Kochane Radosnych Świat
witaj trasia, brakuje tu ciebie bardzo,wracaj więc do nas szybko
andariel ja sie wczoraj też strasznie zdołowałam, emocje mnie trzymaja, chodze struta, juz zdązyłam sie chyba z 10 razy pokłócic z K a 2 h temu nawet deska do krojenia latała po kuchni tak sie wściekłam:-( nie pamietam takiej siebie juz od dawien dawna. bardzo martwie sie o kacperka:-
ironia ja dzis tez dwa ciasta zepsułam a raczej mójpiekarnik ,który postanowił sie akurat dzis zepsuć:-
andariel piekne króliki i pisanki
Kochane Radosnych Świat
:-)
i tak szczerze: to k... pracuje w tych szpitalach? no kto? czy nie matki i ojcowie...? ręce opadają
za to zrobiłam barszcz biały (bez zakwasu); fajnie, że się spotkałaś z psiapsółkami, ja się z moją umawiam od 3 tyg i nie możemy się zgrać... A jak się organizujecie w sobotę? Leo jedzie z Wami? i co teraz robisz z poradnią endokryn.?