reklama

Czerwiec 2011

witam wieczornie,wszyscy śpia a ja nie to korzystam w chwili spokoju

witaj trasia, brakuje tu ciebie bardzo,wracaj więc do nas szybko

andariel ja sie wczoraj też strasznie zdołowałam, emocje mnie trzymaja, chodze struta, juz zdązyłam sie chyba z 10 razy pokłócic z K a 2 h temu nawet deska do krojenia latała po kuchni tak sie wściekłam:-( nie pamietam takiej siebie juz od dawien dawna. bardzo martwie sie o kacperka:-(:-(

ironia ja dzis tez dwa ciasta zepsułam a raczej mójpiekarnik ,który postanowił sie akurat dzis zepsuć:-(:-(:-(

andariel piekne króliki i pisanki

Kochane Radosnych Świat

reklama
10298347_452379271562074_8313271932092498571_o.jpg

ale tu ruch...

meldować się:tak::-)
Doris u mnie waga nie poszła w górę więc luzik:-p
marta umówiłaś już prywatnie Kacperka do lekarza? nawet nie komentuje położenia Was z chorymi na zapalenie płuc, bo tylko przekleństwa cisną mi się do ust:angry: i tak szczerze: to k... pracuje w tych szpitalach? no kto? czy nie matki i ojcowie...? ręce opadają:no:
andariel ja nigdy żurku nie robiłam:zawstydzona/y: za to zrobiłam barszcz biały (bez zakwasu); fajnie, że się spotkałaś z psiapsółkami, ja się z moją umawiam od 3 tyg i nie możemy się zgrać... A jak się organizujecie w sobotę? Leo jedzie z Wami? i co teraz robisz z poradnią endokryn.?
trasiu hop hop:-)

hej

ja na momencik, bo ogarniam dom po świetach i lece na spacerek, moje ogródki zarośniete, no kupa roboty po zimie a z dziciakami to szczyt wszytskiego ,żeby cokolwiek zrobic

udalo mi sie wczoraj dostac do okulisty z kacperkiem, wszytsko dobrze,żadnego cisnienia miedzyczaszkowego nie ma, ma duze oczka to fakt i zasugerowała przebadać tarczyce. jutro ide do pediary a do neurologa 6 maja

jeny lece bo mi młody wyjeeeeee

reklama
asinka idziesz do bezrobocia czy na ? :D jak przygotowania do wakacji? :D

ja tez sie melduje :) pojezdzilismy odpoczeliśmy nieliczac małych wypadków jak np w niedziele wypadła mi soczewka do zlewu i chodziłam tylko z jedną :wściekła/y::no: bo oczywiscie w zadnej aptece nie mieli soczewek

benio wczoraj wyrypał na polu jak był w złobku i chodzi pobity :( ma cała warge spuchniętą i policzek :wściekła/y::-( żal mi go :(

my aktualnie w wirze poszukiwań nowego !! :-):-)

trasia - odezwij sie jak tam u was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry