Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
asinka widzę, optymistycznie nastawionaTak trzymać!
ja za to wręcz przeciwnie - dół z każdym dniem większy, żal będzie wyjeżdżać. Do tego z M.sytuacja paskudna, właściwie nie rozmawiamy, a jak już to sobie dowalamy - ile można!?
hej dziewczyny gdzie wy sie podziewacie?
felcia melduj sie cos dawno cie nie było :-)
ja siadam do pracy bo ciezki tydzien przed nami bedziemy niedlugo kredycik załatwiac i zabieramy sie za prace od przyszlego tygodnia w nowym mieszkaniu juz nie moge sie doczekać
a poza tym to mam straszny problem ze znalezieniem kogokolwiek dobrego do pracy wiec po godzinach zapieprzam z zaległościami
A ja siedzę w kolejce u gina... muszę pozamykać wszystkie sprawy przed wyjazdem i tak gonię dzisiaj. Jutro wieczorem moja mama przylatuje do PL i muszę Ją z lotniska odebrać. Gonitwa...
ja ogarniam zakupy i dzisiejszy zwrot to ciagle : no dobrze, ile rabatu mi dacie poki co w sumie utargowałam na wszystkim 800 zł czekam jeszcze na wycene z euro.com.pl i od pań sprzątających
Ironia ja czytałam ostatnio w sklepie z tel.komórkowymi taki fajny tekst:
W związku z częstymi pytaniami o rabat, pragniemy poinformować, że rabat jest stolicą Maroko
Tekst rozwala mnie na łopatki. Ale faktycznie 800 zł imponująca kwota. Super!!