reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak jak Olka tylko mi pasowała do Oli tak samo czułam mocno Antosię a ze jest chłopak spadł na nas jak grom z jasnego nieba Stachu ;)

hejka
Doggi super, że z Maluszkiem wsio ok:), i już widać, że to chłopak, to szybko, co nie? fanie, że imię bezproblemowo wybrane:tak:
andariel pomału i się ogarniesz z rozpakowywaniem, a asinka wszystkim robi konkurencję w ogarnianiu:-p ja miałam ponad 2tyg temu przemalowanywany przedpokój i do tej pory pewne rzeczy nie są uprzątniete po malowaniu...:zawstydzona/y: a widziałaś się z Teściową od tamtej sprawy? jak w ogóle się czujesz po powrocie na stare 'śmieci'?

ja ogólnie ok, choć mdłości nie są tylko poranne a całodniowe i nocne... w sobotę robimy ur Emi 'dzieciowe' więc mam co robić a sił brak...

Ostatnia edycja:
Felkaa no wcześnie wcześnie i powiedział ze na tym etapie lekarz nie mówi płci bo to nie na sto procent ale u mnie powiedział bo spytałam i powiedział ze na 95% chłopiec bo narząd płciowy jest pod kątem prostym co bardzo świadczy o chłopaku ;)

Przestraszona, jak się wda w vstarego to mam przerąbane :/ nogi chciałam przyjaciółkę dla Olci :( no cóż kolejne wyzwanie, któremu trzeba podołać, wychować samca ;)

A olcia na brata się cieszy i codziennie pyta czy dzidziuś juz się urodził, a wczoraj nie chciała iść spać bo czekała aż spadnie śnieg i będzie zima bo wtedy dzidziuś się urodzi ;) a dziś jak jej powiedziałam ze może do brzuszka mówić bo może juz braciszek ja słyszy to powiedziała "cześć tu ola jestem twoją dużą siostra i mam długie włosy, muszą ci się podobać, lubię cie dzidziusiu, urodz się już" :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

meldować się!

u mnie/nas ok, w czwartek mam usg, więc czekam z niecierpliwością, dolegliwości są ale nie mega męczące więc spoko:tak:

Do góry