reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej
jak dobrze że piątek:-)
jakie plany na wekend? u nas żadnych konkretnych ale i tak ważne, że nie trzeba do roboty wstawać:-)
ironia to super!!! to ruszycie pełną parą z urządzaniem i przeprowadzką:-) Doggi dopiero zobaczyłam... Babajaga...:-D
Madzioolka dzięki, że o mnie pamiętałaś:-) super fotki! zazdroszczę wody, pogody i w ogóle:-p tylko plaże mogliby mieć piaszczyste, Majeczce to nie przeszkadzało? świetne drugie zdjęcie, uroczy kapelusik! jak masz jeszcze jakieś fotki to z chęcią pooglądam; współczuje pechowego dnia, mam nadzieję, że zęba da się odbudować i że szybko znajdziecie nowych lokatorów!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Dziś pierwszy raz od 3tyg nie boli mnie krzyż z tej radości aż zrobię pieczeń na obiadek ;P

Madzioolka super zdjęcia jaka woda ładna :)

Felkaa matko dla mnie nie istnieje coś takiego jak weekend :( ola ostatnio wstaje codziennie o 6:45 wiec każdy dzień dniem roboczym a weekend dodatkowo uciążliwy bo przedszkola nie ma a niechaj boże olacwstanie lewą nogą to cały dzień do niczego :/

Asinka a jak u was ma obczyźnie? Jak Ci lekcje niemieckiego idą? Ja od 3ech lat praktycznie w Niemczech mieszkam i słowa powiedzieć nie umiem ale u mnie brak chęci ;)

Felkaa nie jakoś drastycznie ale ma swoje humorki i uparta po swojej starej ;) wiec czasem wojny są ;)

A jak ty się czujesz? Brzuszek juz jest?

reklama
Witam się nie śmiało :sorry2:

Pewnie już mało kto mnie tutaj pamięta...

Podczytuję na bieżąco, choć forum troszkę mało aktywne, wiele dziewczyn wogóle nie pisze, a pozostałe sporadycznie zaglądają

Mi jakoś tak nie po drodze do pisania, ale pamiętam o was :)

Felkaa, Doggi gratulacje brzuszków, rośnijcie zdrowo :)

asinka
fajnie, że u was zmiana z miejscem zamieszkania zakończona sukcesem :)

ironia kciuki za przeprowadzkę, oby wszystko po waszej myśli poszło :)

Madziolka super fotki, wypoczynek na pewno bardzo był udany :)

miłego dnia dla wszystkich

Do góry