reklama
traschka
Mama Marysi
Ironia heheh, ale się uśmiałam! Twoja teściowa bije wszystkich na głowę!
))
Katamisz ja dostałam proszek Lovela, jeden do kolorów i jeden do białego. 1,8kg wiem, że kosztował 18zł. Nie wiem czy to dużo czy mało i nie mam pojęcia czy ten proszek dobrze pierze... ale jak dostałam to wykorzystam
Katamisz ja dostałam proszek Lovela, jeden do kolorów i jeden do białego. 1,8kg wiem, że kosztował 18zł. Nie wiem czy to dużo czy mało i nie mam pojęcia czy ten proszek dobrze pierze... ale jak dostałam to wykorzystam
no coz taka ludzka natura ze najłatwiej komus doradzac...fakt faktem nikt nie powinnien sie tak do drugiej osoby odzywac, no ale tez do konca nie wiemy może D po prostu jest taki wybuchowy? ja tez jestem krzykacz
![]()
a NA POcieszenie powiem wam co dostałam w paczce od teściowej....przysłała M koszulki a dla mnie szczotke i zmiotke
ciśnienie mi się podniosło, ale szybko sie rozmeśmiałam bo przypomniałam sobie krótki dialog:
- dont you love me?
- no i love you i just dont care)
ja bym odeslala smieci z dopiskiem - popatrz mamusiu jaka przydatna
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Dzień dobry 
Madzioolka, zdrowiej szybko! Jak sie czujesz?
Ironia, padłam... niezły prezent...
Ja tylko na chwilkę wpadłam, zeby życzyć Wam miłego dnia i uciekam na wizytę... Buziaki
Madzioolka, zdrowiej szybko! Jak sie czujesz?
Ironia, padłam... niezły prezent...
Ja tylko na chwilkę wpadłam, zeby życzyć Wam miłego dnia i uciekam na wizytę... Buziaki