reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Hej dziewczyny...

Boże powiedzcie mi czy ja mam się martwić?
Tak strasznie bolą mnie pachwiny że chodzić nie mogę... po nocy nie moge wstać z łóżka. W nocy nie mogę się obrócić z boku na bok...
W pierwszej ciąży tak nie miałam... a teraz to aż się martwię czy to normalne! Boże! Na dodatek wieczorami boli mnie brzuch jak na @ i mi cały twardnieje.. ale to tylko chwilowo i zaraz przechodzi. Ja nie wiem czy to są skurcze bo w pierwszej ciązy nie miałam w cale skurczy więc nie wiem jak one bolą.. Proszę doradźcie coś bo od zmysłów odchodzę:(

reklama
Katamisz niestety dziś jestem w pracy, ale że podganiam robotę w papierach to zaglądam sobie tu do Was jednym okiem , a ciiii :)
Dzastina nie pamiętam teraz która z dziewczyn, ale któras kilka stron wstecz pisała o podobnym bólu w pachwinach, tak więc w związku z tym wydaje mi się, że nie masz się czym przejmować.

dzastina to normalne ;) mnie tak bola juz od miesiaca i nie ma sie czym przejmowac :)

my wczoraj zamowilismy chinczyka i byczyliśmy sie przy filmikach :-)

niepotrzebnie zjadłam troszke czekolady przed snem bo młody buszował pół nocy i tak mnie pęcherz bolał że szok ! Dziś M na chorobowym do czwartku wiec pewnie sie zatłuczemy po dwóch dniach :-)

póki co lece bo M chce sie pobawic z młodym :-) no i zaraz wózeczek będzie kurier obudził mnie o 7:50 i byłam strasznie wkurzona :(

Tak sobie czytam i widzę, że nie tylko ja mam straszną ochotę na lody! Mogłabym je jeść non stop ;)

Mój synuś to taki wierciuch, że podczas ostatniego USG sama lekarka nie mogła wyjść z podziwu... Cały czas machał stópkami tak, że w ogóle nie dało się ich zmierzyć!

dzień dobry!

Tak tu spokojnie, bo Zebrra wyjechała:)))

Dzastina ja potwierdzę słowa dziewczyn, mnie też czasami straaaasznie boli i ciągnie. Czasem coś kłuje, czasem po prostu boli... staram się nie zwracać na to uwagi. Będzie dobrze:)

Larvuniu witaj:)

Misialina ja mam pizzę z wczoraj, ogrzeję sobie. Ale dylemat z serii "nie wiem co ugotować" jest mi doskonale znany i zawsze doprowadza mnie do szału:)

Hehe...a ja własnie weny dostałam...zakupki zrobione...więc będę pichcić dzisiaj skrzydełka na ryżu...pychotka...dawno nie robiłam

reklama
Do góry