Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teraz już musi być tylko lepiej.
...Drugą na języku była jej siostra...pierwszy syn kilka godzin a drugiego po prostu "wypluła".Oby u nas wszystkich było tak optymistycznie!!!!!!!Tego Nam życzę&&&&&&&&&&&&&&Iza, jak mi się zawiesza to na 30 sek z prądu wyłączam i później zawsze działa. metoda drastyczna ale skuteczna
Iza, ja też mam łożysko na przedniej ścianie i Aestima chyba też... może ma to jakiś związek z twardnieniem brzuszków...?
Oj tak - masz rację - nie ma nic gorszego niz rozgrzebany remont i zostawianie czegoś na później...nie tak jeszcze po, tylko w trakcie niestety, jak będę po to w pn Wam zamelduję, już się nie mogę doczekać, nienawidzę bałaganu i kurzu...
masz rację - w kwiretniu/maju będzie ciężko...radzę Ci dobrze - zróbcie wszystko i dopiero się wprowadzajcie, bo później (tak jak u nas - po roku od wprowadzenia kończymy bo sobie ubzduraliśmy sufit podwieszany) będzie duuuużo gorzej
Tak? A mi się wydawało że to mało, i że wasze dzidziolki już dawno miały po 600g... nie znam się szczerze mówiącMadziolka- gratulacje z powodu udanej wizytki570 g na tym etapie, to całkiem sporo chyba
![]()
Swego czasu szukałam informacji na temat wieku w jakim wcześniak ma szanse na przeżycie i widziałam że nawet 23-tygodniowe maluchy ratująJa czytałam, że na tym etapie Maluch ma 25% szans, a w szpitalu mówili, że oni są spokojni o Malucha po 34 tyg.
No mi też to nie było dane :-)a ja nie dotarłąm dziś do pracy. Zeszłam do auta z rzeczami i tak mi strasznie stwardniał brzuszek, że musiałam siąść po drodze na ławce. Pooddychałam i ruszyłam dalej a brzuch znowuNo i odwołałam zajęcia, wróciłam do domu. Poleżałam przez godzinę i przeszło, ale jechać sie bałam bo do pracy mam ponad godzinę autem w jedną stronę. Oby się nie powtórzyło, bo nie mam ochoty odwiedzać IP...
Madzioolka jak widać nie ty jedna nie wystartowałaś dzisiaj autkiem... tyle że mi nie było dane nawet zapalić silnika![]()
ja się nie kąpałam,tylko pisałąm o herbatce,ale swoją droga czasem sobie doleję ciepłą wodę.JUSTYNKA moze lepiej unikaj ciepłych kąpieli żeby cię skurcze nie zlapaly. Moze stara metoda ciepłe mleko z miodem i do łóżka a na zakaske bułkę z masłem i czosnkiem; jak nie lubisz mleka to herbatka z miodem i cytryna. Na wypadek gorączki niech twój pan zakupi w aptece panadol 500mg.
Oj bidulko jak nie nerwy to chorubsko. Kuruj się żeby cię na dobre nie rozebralo.;-)
hheh,warstwa I klasaJustynka - a Ty weź się może połóż, bo jak Ci pod taką wartwą jest zimno, to nie wróżę nic dobrego.![]()
.ja mam 0% tłuszczu,więc musze się grzać ciuchami.po herbatce lepiej.ale wiadomo,że przy przeziębieniu podwójnie.jakoś dam radę ,ale dziękuję wam