Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pisanie takich rzeczy powinno być zabronione! Mimo zjedzonego przed chwilką śniadania dostałam ślinotoku250 ml śmietanki 18%
1 ser Camembert
10 dag sera gouda potartego na tarce, sół, pieprz
Śmietanke zagotowujesz, dorzucasz ser Camembert pokrojony na kawałki...mieszamy aż się rozpuści i do tego tartą goudę...znowu mieszamy...solimy, pieprzymy do smaku i zalewamy makaron...wierzch zapiekanki posypujemy jeszcze serem i do piekarnika na ok 30 min![]()
Wiesz co, niby koleżanki mnie pocieszają, jedna mówi, że na tydzień przed porodem mała się przekręciła, ale z drugiej strony i ginka na usg i moja pani prof obie były widocznie zaniepokojone tym położeniem... i obie podkreślały, że mają nadzieję, że uda się małemu zmienić pozycję...zeberko - u mnie tez połozenie miednicowe...to bardzo zle? on juz musi sie obkrecic? cisnienie po tabletkach troszke spadło, ale kregosłup powoli wysiada...wiec gonie jak głupia i wszystko załatewiam![]()
Też czytałam, czytam na bieżąco, ale staram się nie schizować, Misialina myslę, ze najważniejszy jest spokój, wsłuchiwanie się w siebie (zwracanie uwagi na ruchy, czy są "normalne" czy coś się zmieniło i reagowanie od razu). Poza tym jest to widoczne na usg, więc trzeba dopytywać itd... Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, ale nasz spokój wpływa bardzo na dzidzię, więc trzeba być spokojnym!Dziewczyny czytałam Marcjańskie przygody...opowieści z porodówek marcówek...jestem przerażona....strasznie się boję tej pępowiny...schizy normalnie dostałam...wyć mi się chce jak sobie pomyślę
Zdecydowanie sałatka wskazana, to danie jest mocno zapychające, więc trzeba przegryzać lekką sałatkąSpróbuję zrobić zapieknakę z mięsa mielonego z naszego wątku kulinarnego. Zebrra ty robiłaś ten przepis z tego co pamiętam. Można do podać samo czy zrobić jakąś sałatkę do tego? WIem, że to dawno było ale może akurat pamiętasz![]()
Zdecydowanie sałatka wskazana, to danie jest mocno zapychające, więc trzeba przegryzać lekką sałatką
Ja dzisiaj jeszcze mam sosik neapolitański a'la misialina ;-) a jutro robię zapiekankę makaronową z brokułami.(również przepisu misialinki)no jak 7?justynka chyba 7 miesiąc?![]()