Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem, wiem Kochana, mężczyźni to takie typy co to trzeba cały czas chwalić, żeby było dobrze :-) Naleśniki wyszły pierwsza klasa - mąż chciał wcisnąć banana do ciasta a dziecko protestowało... Ubawiłam się z dialogu ale musiałam swoje trzy grosze wrzucić, żeby w końcu dziecko dostało takiego naleśnika, jakiego chciało :-) Mąż jest ogólnie z tych, co to lubią coś komuś narzucaćps.
Izabela bez zwgledu na efekty pochwal meza, to dziala mowie Ci ;-)
Bedzie chetniej i czesciej robic nalesniki nawet jak mu nie beda wychodzic tro sie w koncu nauczy ;-)

Twoje dania na moje oko są proste i naprawdę bardzo smaczne :-)Hej...moja druga połowa ma wyrwaną ósemkę i cierpi biedactwo...muszę się nim zaopiekować;-)
Mysia...hehe...fajnie że moje przepisy Ci pasują...naprawdę jest mi miło dziewczyny...ale ja jakoś nie uważam żeby były jakieś wyszukane i specjalne...lubię prostą ale smaczną kuchnię...a że jest możliwość podzielenia się z Wami przepisami chętnie to robięniech Wam wyjdą na zdrowie.
Iza....nie zapomnij o magnezie
siedze sobie i biadole nad soba jaka to juz słonicą jestem i ze siedziec jedynie w pozycji odchylonej moge, a moja Jula tak patrzy na mnie, włacz sie do dyskusji i mowi: "no... juz masz takie wielkie cycusie, tam tez chyba sie jakis dzidziuś kręci". Padłam
![]()

kochane, ja też się żegnam, jakiś nerwoból mnie złapał za łopatką i ciężko mi się oddycha...położę się - może przejdzie. A mała fika jak małpkadobrej nocy, przespanej bez bóli przede wszystkim