• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

zawialo weekenedem na forum....ech....super, lubie weekendy, bo wszyscy razem jestesmy w domku:) mialam dzis malego goscia...3-miesiecznego Filipka i jakos tak sie napatrzyc nie moglam, jeny ze tez bede miala takiego kluseczka az trudno mi w to ciagle uwierzyc....
Dominika okropnie zakatarzona, chcialabym zeby jej przeszlo do poniedzialku zeby poszla do przedszkola ale nie wiem czy jej przejdzie....
ogolnie chyba humory dzis u wiekszosci nie dopisywaly, to taka pogoda....ja czulam sie caly dzien jak pijana...a dol no walcze z nim...
Kuma super, ze macie nowe mieszkanko, wszystko sobie ładnie po swojemu urzadzicie, to takie fascynujace:)
zolza wrocila....z nowym powiewem optymizmu, skad ty go dziewczyno tyle bierzesz....i tyle masz radosci w sobie:)????
dubeltowka dobrze ze sie odezwalas:) dalej wcinasz grzesie?
mrsmoon powiem ci ze w tym tygodniu duzo odpoczywalam i te bole troche ustapily, nawet nocki lepsze, a juz bylam podlamana....wiec odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek
katamisz chamow na za kierownica pelno, szkoda nerwow....ale swoje mozesz mu nagadac a co...niech stary duren ma za swoje...:)
misialina przyszly te kafle, robilam dzis twoje babeczki z bananem...pyszne, choc nastepnym razem dam dwa banany:)
trasia tak jak pisalam na wszelkie bole chyba po prostu lezenie i odpoczynek....a co do chorob to faktcznie dzieci strasznie zarazaja, ja mam zamiar po porodzie sie przebadac i wymazy porobic, moze jednak cos wyjdzie bo mam dosc tych zatok i ciagle bolacego gardla
kasiawild..bylam rano heheheh wstaje bardzo wczesnie, w zasadzie to budze sie 5:30 i juz jestem gotowa do wstawania, choc ostatnio jak pisalam jas dzume mam i zanim jakos sie rozbudze i załapie kontakt ze swiatem to mija pol dnia...
Iza tzymyam kciuki za Igorka zeby sie cos wyjasnilo kochana
aestima, iwonka DUZOOOOOOOOOOO zdrowka

dziewczyny zyze wam udanego weekendu, opoczywajcie i ucalujcie brzuszki

reklama
misialinka to super, pewnie cala jestes w skowronkach, jak takie rzeczy potrafia ucieszyc:)
ja dzis w ciuchu znalalzam takie malutkie kola wiklinowe jak podstaweczki pod kubek, kupilam 4, zaplacilam 2 zl i polozylam sobie na parapaecie.....a jaka szczesliwa chodzilam :-D

aestima i inne uzdolnione manualnie brzuszki - czy macie jakies pomysły jak możemy same zrobić fajne zabawki albo np daszek na ptaszek>? i z czego można by było go zrobić? :D

ja lecę się weekendować :) oj wypiłam 0,5 l mleka a jestem na nie uczulona, ale tak mi się chciało i chyba się to źle skończy...oj...musze lecieć :D hihi to do jutra !!

Witam się weekendowo:-)

Wybaczcie że nie nadrobie zaległości w czytaniu i przepraszam że tam rzadko tu zaglądam.Nie mam poprostu weny na neta,zdania mi się nie kleją,i wogóle.
Jestem też troszkę zajęta ,bo trwa remont pokoiku małego.Już w niedziele będzie koniec i zacznę go upiększać dodatkami więc i pewnie humorek mi się poprawi i wrócę w pełni do Was.
W poniedziałek idę też na usg 3D pochwalę sie z pewnościa .
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i życzę miłego weekendu.

czesc...
ja od godziny juz na nogach w tym zaliczylam juz nawet spacer :dry:
bo fajnie jest miec psa :dry: ktory siku w nocy wola :dry:
i teraz juz nie zasne nooooo :dry:

edit:
juz zaraz 8.00 a nikogo nie ma jeszcze... no ejj...

Ostatnia edycja:
reklama
czesc Silvia ;-)

wlasnie mi mezus uswiadomil ze dzis bede bez lapka :dry: Potrzebuje do pracy wziasc na dzis :dry: gggrrr... no i co musze chcial nie chcial za sprzatanie sei dzis brac :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry