• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Brzucholki Kochane! Właśnie wstałam...nawet nocka przespana...słoneczko świeci więc i humor będzie lepszy...wczoraj byliśmy u znajomych i z koleżanka dzisiaj protestujemy i nie gotujemy....nasi męzowie obiecali nam że zabierają nas na wspólny obiad...zobaczymy...
Doris....proszę mi się tu nie przejmować wagą...ja już też to mam w nosie...będę się martwić po porodzie
A co do lodów...mogłabym je też jeść i jeść w niesamowitych ilościach...jakieś lodowe maniaczki jesteśmy

Misialina ale masz dobrze...
moj chlop w pracy dzis caly dzien :sorry2:
Ale za to sloneczko wychodzi u nas, moze bedzie ladnie na dworku i sie na spacer wybiore z dzieckiem i psem ;-)

Cześć dziewczynki
My też już nie śpimy.Noc w miarę przespana.Po 4 obudził mnie mój Igor bo go ząbek bolał-ma spuchnięte dziąsełko :-( A niedawno tego ząbka miał robionego u dentysty.Mała całą noc o dziwo przespała a nad ranem tylko parę kuksańców sprzedała mamie.Mam nadzieję ,że w ciągu dnia się rozkręci!

misialina co do lodów to ja zawsze byłam maniaczką ale w ciąży szczególnie je uwielbiam.Średnio co drugi dzień muszę porcję zjeść!!Widzę ,że nie tylko ja taka maniaczka lodowa :-D

Miłego i słonecznego dnia brzuszki :* U mnie też zapowiada się piękny i słoneczny.

Dzień dobry:)

Ja dziś tylko na chwilkę, bo o 12 jedziemy do brata ciotecznego mojego M. Mają dwumiesięcznego Stasia i już nie mogę się doczekać jak go utulę:)

Saffi - heeeej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziewasz:)
Misia - fajnie, że humorek dopisuje i nocka łądnie przespana!

Hej Larvunia pracusiu!
Hej Cinamon:)

O i Katamisz wstała - hej hej:)

co do lodów to ja zawsze byłam maniaczką ale w ciąży szczególnie je uwielbiam.Średnio co drugi dzień muszę porcję zjeść!!Widzę ,że nie tylko ja taka maniaczka lodowa :-D

Ja od 2 tygodni lody jem codziennie :zawstydzona/y: mam na nie totalną fazę:) A dziś dla odmiany zaliczę te z Maca, z podwójną polewą, pół na pół karmel + czekolada :P

Silvia dlaczego pracusiu ;-)
Ha! a ja juz na dzis mam plany, zgadalam sie z kolezanka na spacer po jeziorku ;-) a co tam :-p
Wam tez zycze milego dzionka!!!!! piekna pogoda korzystajcie!;-)

reklama
cześc Brzuchatki!
Witam się i ja w poranek niedzielny.
Mój maż też do pracy pojechał na 6 wiec cały dzień go nie bedzie :-(.
Zastanawiam się co robić bo w Szczecinie szaro i brzydko i tylko 5 stopni :-(. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi!!!
Misialina Tobie też dziekuję za pocieszenie :-).
Wszystkim wam zyczę udanej niedzieli!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry