• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia, a normalnie, jak schaboszczaki - przekrajam w poprzek cyca, biję lekko tym młoteczkiem do schabowych [jakkolwiek on się zwie :-p], solę, pieprzę i panieruję: mąka, jajko, bułka tarta. Ale ostatecznie ich nie zrobiłam ;-) K. wpadł na pomysł, żeby zrobić malutkie kotleciki na chickenburgery - dosmażają się właśnie. Dałam gotową panierkę, kupioną dawno temu i nieużywaną. Zjemy więc burgerki z sałatką :-)

Misialinko, nie schizuj - przecież Truskaweczka ma na pewno leniwy dzień i tyle! Zobaczysz, niedługo skopie CIę tak, że nadrobi zaległości ;-)

Misialina...to tak jak u mnie przedwczoraj...aż pojechałam na IP a tam 118 ruchów przez godzinę na KTG, wczoraj szalała a dziś znowu coś słabo ale jednak czuję ją co jakiś czas. A u Ciebie jak? Wcale się nie rusza czy słabo???

Doris...rano czułam porządne kopniaki...była 9,00...od tego czasu nic...cisza...zawsze ją czułam jakby w brzuchu chodziła a teraz nawet puknięć żadnych nie czuje

Chyba Silva ostatnio o tym pisała, że jej brzuch się "znieczulił". I wiecie co? Dzisiaj leżę na łóżeczku, patrzę na brzuch a on cały podskakuje! A ja nic nie czułam:) Jak już przyłożyłam rękę do brzuszka to poczułam delikatne fikołki, ale wcześniej nic! Misialinko poobserwuj swój brzuszek!

To ja proponuję (jeśli nie masz detektora) pojechać na IP...to Cię na pewno uspokoi. Po co masz sie stresować???? Ja pojechalam i się uspokoiłam, zaczęła kopać już w poczekalni. Wiem co to znaczy stres z tego powodu.
Wszystko będzie dobrze!!!

Bo nasi M tego nie rozumieją :-(, nie rozumieją że w takim przypadku nie można panikować!!!! Ja Cię bardzo dobrze rozumiem, bo przedwczoraj przechodziłam to samo!

EDIT: Spróbuj jeszcze położyć się płasko na plecach i poobserwuj brzuszek, może pomoże!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry