reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry kochane:-)

Nie było mnie z wami dwa dni bo musiałam oswoić sie z myślami. We wtorek miałam sadny dzień, moje zycie leglo w gruzach ale juz wszystko nabiera kolorów.
ANTOS po kontrolnym USG ma rozpoznany refluks znacznie większy niż dwa miesiące temu i to jest niepokojące bo wraz z wiekiem przestrzeń powinna sie zmniejszać a nie zwiększać, wiec mam skierowanie do Centrum Zdrowia Dziecka do kliniki chorób przewodu pokarmowego, ale to mały problem bo najgorsze jest to ze po USG główki mamy rozpoznanie " zmiany poniedotlenieniowe" co to znaczy a no znaczy tyle ze wraz z wiekiem to co było do tej pory opisywane ze jest w normie to teraz jest grubo ponad norme. Czekam na tel z CZD kiedy mamy jechać na konsultacje i co dalej????
Ze wszystkim sobie poradze bo najważniejsza jest trafna diagnoza, jak juz ona będzie to bede wiedziała co robić, najgorsze to czekanie... ta niepewność.., tyle pytań i żadnej odpowiedzi.

Wczoraj miałam rezonans głowy, dziś ma być wynik ale juz wiem ze kolorowo nie jest, bo okulista podejrzewa jakies zacienienie w dnie oka; wiec z doświadczenia wiem ze mowa o krwiaku bądź tetniaku. Zobaczymy po 13 co napisze mądry doktor.

To tyle u nas. O i Antula sie obudził wiec koniec pisania. Bede zagladala bo juz wszystko co miałam zrobić w domu zrobiłam.

Przepraszam ze zawracam wam głowe moimi problemami ale musiałam wyrzucić z siebie wszystko zeby zacząć myśleć pozytywnie.

Miłego dnia.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
O rety, Agatko! Trzymam kciuki i daj znać koniecznie po telefonie z czd. ! Strasznie mi przykro, że tyle problemów zwaliło się Wam na głowę:( A Twój rezonans, to w związku z tymi bólami? O której ten wynik? Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno żeby ten wynik był jednak dobry, a Ty proszę daj znać.

agatko.....o czym ty w ogole piszesz:-( oczywiscie trzymam mocno mocno kciuki, zeby to sie dobrze poukladalo. mimo wszytsko widze, ze masz wilka sile w sobie.....sciskam mocno przesylam promyki slona bo u nas dzis peiknie swieci

mi sie robota nic dzis nie trzyma, zle sie cuzje dlatego skorzytsma z pogody i pojde na spacer,zeby sie dotlenic....moze sie lepiej poczuje

Witam!!
Nie było mnie tu chyba z tydzień, ale podczytywałam co u Was. Ale nie jestem w stanie Wam odpisać :zawstydzona/y: U nas weekend minął bardzo spokojnie, pomijając kłótnie z Sz. W sobotę byliśmy na urodzinach u szwagierki, a w ndz.odwiedziliśmy moją ciocię. I tak później minął pon, wt i środa. Wczoraj miałam jakąś mega werwę i zrobiłam ciasto, sałatkę i dobry obiad, a Tymuś mi oczywiście na to pozwolił. Ostatnio to się z Niego taki aniołek zrobił... Grzeczny, do wszystkich się śmieję, leży sam na macie i się bawi, mimo, że Go strasznie dziąsełka swędzą.
A dzisiaj mamy dzień luzu :tak: Obiad został od wczoraj, posprzątane mam, więc spokój :-)
W sobotę wybieram się z Tymkiem na basen i już nie mogę się doczekać...
Tyle o nas.
Agata trzymam kciuki za Was &&&& Na pewno będzie wszystko dobrze, bo nie może być inaczej.

Ale ze mnie wyrodna matka:-D Już drugi dzień z rzędu zamiast iść na spacer wystawiam MIesia o 11 na balkon w foteliku samochodowym (ubranego i opatulonego rzecz jasna) i dzięki temu mogę coś w domu porobić, bo odkryłam ,że on śpi tylko na dworze. A na spacer chodzimy za to ok 15, więc Mały sporo w ciągu dnia się dotlenia. Ugotowałam zupkę dla nas, gotuje się Miesiowa, chatka ogarnięta i chyba jeszcze papryki Anapi zrobię. Któraś z Was robiła? Ten otworek ma być duży??

reklama
Do góry