reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

noo to jednak jest troche tych chlopakow.
To jeszcze mam szansę na dziewuszkę :tak:

dziewczyny tak na szybko bo musze kapac mala,robic mleko i isc sie kapac.
Wrocilismy z usg,wszystkie pomiary w normie,termin na 1 czerwiec,tak samo jak z om....no i najwazniejsze....no moze nie najwazniesze ale najciekawsze......SYN....na 100%
Gratki!!! :tak:

Suwaczki zniknęły! Nie masz ich na stałe wpisanych w sygnaturze?

jakiego przedmiotu uczysz?
Niemieckiego:cool2:

Miałam roczny epizod zarówno w gimnazjum (ale na wsi) jak i w szkole ponadpodstawowej i jakoś przeżyłam ;-)

reklama
Moja droga nie doceniasz nas! To była 1000 strona. Postów na samym wątku otwartym (na wszystkich tematach) mamy ponad 11 300!!!:tak:

:-)

A Ty już znasz płeć?

Próbuję zrobić podsumowanie dotyczące płci i wyszło mi na razie 7 do 4 dla chłopców :tak: Tak myślę gdzie by to wstawić...

dziewczyny tak na szybko bo musze kapac mala,robic mleko i isc sie kapac.
Wrocilismy z usg,wszystkie pomiary w normie,termin na 1 czerwiec,tak samo jak z om....no i najwazniejsze....no moze nie najwazniesze ale najciekawsze......SYN....na 100%

Gratulacje!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki dobrej nocy wam życze

Ostatnia edycja:
polaa- Giuseppe, czyli nasz Jozef, Giuseppe jeszcze nie najgorzej, za to Jozef mi do gustu jakos nie przypada, poza tym chcialam bardzo wynagrozic tacie, ze chcial tak synow i los mu na nosie zagral ;)

Sicilpol, delwer gratuluję sisiorków!

a w pracy dzisiaj nic do roboty, nuda jak nie wiem:-)
z chęcią bym się z Tobą zamieniła, ja się ciągle nie wyrabiam, mam za dużo na głowie zarówno w pracy jak i w szkole, odliczam dni do wizyty (za tydzien w czwartek ) bo wezmę zwolnienie i w koncu odpocznę

Wpadłam na chwilkę
Alijenka, Sicilpol, Delver gratulacje poznania płci - możecie zacząć zakupowe szaleństwo dla dzidziusia:-D.

Sicilpol a co ci powiedział dzin na temat tych bóli szyjki czy pochwy? Co to takiego jest?
Avo my z mężem bardzo kibicujemy Lenie w "Czasie honoru" :tak:ale rozczarowała mojego męża i przeboleć tego nie może jak zaczęła grać w " M jak miłość" ze "słabiakiem Pawłem":no:. Od nas też ją pozdrów i życz wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.:-D
Uciekam. Dobrej nocki.

a swoją drogą to chyba na liście czerwcowych mam jest pole płeć... czy któraś z was to uzupełniała??
Maćku... wybaczam Ci (przytulak :))

reklama
an.ka no jest tylko ze po 3 prosbach o dopisanie do tej listy nadal mnie tam nie ma wiec o uzupelnianiu plci nie wspomne. . no chyba ze moje wiadomosci nie doszly.a Lena chyba rzadko wpada do nas wiec pewnie nie wylapuje na tyle kto ma jaka plec zeby samej zmienic

Do góry