reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

buziak a Tobie jakie sie podobają?:-)

nieeeeeeeeeeeeeeee wiem :no::baffled::baffled:

Buziak podlacz lampke do kontaktu o ile masz taka biurkowa:p
nie macie, nie mamy w domu nic co by nam mogło dom oswielic, zadnych lampek, swieczek niccccc :baffled: tak to jest jak człowiek wymysla podswietlenia róznego typu i tylko na tym polega:baffled:

czyli 11 chłopa i 5 dziewuś:)

Gratulacje Delwer:)

Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... :) Poczekamy , zobaczymy to tyle:)

a ja m jak miłosc ogladam, smieszne troche jest to jak kazdy z kazdym o wszystkim rozmawia, zwierza sie, kochanki chodza na kawy z zonami itp ale oglądam to:happy2:

Buziak nie doczytalam do konca watku zaraz dokoncze ale moze chodzi ci o prosowki ?? takie biale podskorne grudki czesto wystepuje na policzkach i w okolicach skroni :))

Ja dzisiaj caly dzien latalam mialam troche do pozalatwiania papierkow w urzedach:)

nieeee to nie to raczej:no: ja miałam to pod okiem.. kurcze nie pamietam...:baffled:

reklama
Wy juz lulu, a ja dopiero teraz doczytałam do końca i mogę coś skrobnąć..

Gratuluję mamom, które dziś poznały płeć dzidziusiów!!!!
Może jutro uda mi się wcześniej zaglądnąć to coś napiszę.

Uff to ja dzis pierwsza co nie moze dospac :eek:

i teraz nie wiem, dlaczego, czy to z powodu, ze moge juz bezkarnie przeleciec caly ebay w poszukiwaniu boy...czy dlatego, ze wczoraj kupilam jakies nowe muesli, ktore mi przypadlo do gustu i czekam po euthyroksie by je wciagnac :eek:

Dzieki, Buziol, dalas mi dobrego asa do rekawa w sprawie imienia :tak:
Ja bym bardzo chciala dwa imoina i tyle, ale kurna tak sie zdarzylo, ze obaj tak sie podobnie nazywaja :eek: Giulio Giuseppe.... giu giu.... przeciez maly jak tylko bedzie bardziej na umysle jasniejszy, to sie do nas nie odezwie :eek:

Waris- co do boli, zarowno kluc w malej, bolow podobnych do miesiaczki i twardnienia brzucha- doc powiedzial, ze jest to wszystko w normie, macica zarowno nadal rosnie jak i sie gimnastykuje. Mam przepisane troche wiecej odpowiednika no-spy plus jednak integrator, bowiem mowi, ze czasem nienamierzalny jest brak jakiegos mikroelementu czy witaminki, a moze to on powodowac ten dyskomfort.
W kazdym razie stwiedzil, ze takie bole musza byc kontrolowane zawsze, pod katem niewydolnosci szyjki, chociaz problemy z szyjka moga wystepowac takze bezobjawowo,

Macku, mysle, ze masz tu edycje postow, ale jesli nie, to moze mozesz przekleic swoj post na pierwsze miejsce tamtego tematu?

reklama
Do góry