reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Cześć!
dzisiaj byłam na uczelni, więc ze wstawaniem pobiłam wszystkie bezapelacyjnie - wstałam o 5.30 :baffled:
najważniejsze, że ze studiami koniec, jeszcze tylko skończyć pisać pracę i się obronić, a potem słodkie lenistwo aż do czerwca :laugh2:

no bo lozko taaakie waskie, tylko 120 cm szerokosci ma...no i co spokojnie sie zmiescilismy i chyba wlasnie tam poczelismy nasze malenstwo haha:D jakby tylko o tym wiedziala:cool::rofl2:
ach te teściowe, ja swojej nie cierpię i bym jej powiedziała, gdzie wnuka/wnuczkę poczęłam:-D

polaa
u ciebie obstawiam dziureczkę

gosiaczek30
a tobie też z całego serca życzę dziewczynki bo tylu chłopów w jednym domu to przesada!!
też poproszę o wróżbę :happy:

hejka
ja się dopisuje do listy dzieciaczków u mnie narazie będzie jeden chłopak a drugie się wstydziło i jeszcze nie pokazało może w czwartek się już dowiem trzymajcie się ciepło bo zima na zewnątrz śnieg sypie i jest ładnie biało pozdrawiam :-)
gratuluję synka i czekam na wieści, aż się druga dzidzia ujawni:happy:

Co do płci dzieciaczków dziewcyzn, które mi o to pytały:)Niestety wróżka nie jestem, czasem mam takie olśnienia i one się najczęsciej sprawdzają= raz sie pomyliłam:). tak miałam w przypadku Kamili i Buziaka, po prostu któregoś razu przyszła do mnie taka myśl:)A tak na zawołanie to nie wiem...:(
w taki razie życzę natchnienia ;-)
i Avo nie łam się tą wagą tak, możliwe, że teraz przybieranie na wadze się unormuje i już tak wiele nie przytyjesz, a jeśli to woda ci się już zbiera, to po porodzie pewnie śladu po niej nie będzie. Trzymam kciuki za poprawę nastroju:happy:

reklama
Mi własnie mąż zwrócił uwage, ze jak podłączam tel do ładowarki to żeby podłączyc również ładowarkę do kontaktu:eek::eek: Powiedziałam mu, ze nie kazdy musi byc elektrykiem w rodzinie :-p
No to bym sobie telefon naładowała:baffled:

buziak- mam tez sam problem z telefonem, podlaczam go np do komputera by sie naladowal i wylaczam komputer :baffled:
ale ten stan to potem mija, prawda?

Mi własnie mąż zwrócił uwage, ze jak podłączam tel do ładowarki to żeby podłączyc również ładowarkę do kontaktu:eek::eek: Powiedziałam mu, ze nie kazdy musi byc elektrykiem w rodzinie :-p
No to bym sobie telefon naładowała:baffled:
:-D

Uploaded with ImageShack.us

Maćku tylko poszukaj sobie w necie przepisu na krem

Edit trochę za małe chyba nieczytelne spr jeszcze raz
No właśnie - doceniam Twoje dobre chęci, ale nic nie widzę. Znalazłam już jakiś przepis w necie... Ciekawe jak mi wyjdzie...

reklama
sicilpol - U niektorych mija zupełnie i bezpowrotnie a u innych w stopniu nieznacznym zostaje:rofl2: Zdarza sie rowniez ze zostaje i sie rozwija z kazdym dniem coraz bardziej (moja tesciowa) albo mozna sie tym rowniez zarazic i zachorowac na to nigdy nie będąc w ciąży (moj mąż). Nie zostało to jednak zdiagnozowane czy u niego to zjawisko wrodzone czy nabyte:happy: Mam nadzieje ze Ci pomogłam:cool:

Do góry