Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no wlasnie, my jestesmy aktualnie na etapie zwalczania starczej demencji w rodzinie meza, na tapecie jest ciocia i tesciowa moja
ale wzielismy pod uwage jedna stroen rodziny, tymczasem....
wczoraj dzwonimy do ciotki meza ze strony ojca, maz mowi, mam dla cioci nowine, to chlopiec!
a ciocia, serdeczne zyczeniaaaaaa, o ktorej sie urodzil, ile wazy???![]()

"tak tylko sprawdzam czy mnie słuchasz";-)wczoraj dzwonimy do ciotki meza ze strony ojca, maz mowi, mam dla cioci nowine, to chlopiec!
a ciocia, serdeczne zyczeniaaaaaa, o ktorej sie urodzil, ile wazy???![]()
bravo ciocia:-)
slyszy albo pierwszy albo drugi czlon zdania i czasem wychodza z tego niezle sytuacje, ze juz o liscie zakupow nie wspomne 

, ze nie wspomne, o tym, iz widziala mnie 2tygodnie temu...Wrzuc to do przepisow prosze...
Wyslalam meza do sklepu po prostownice do włosów ktora zarezerwowałam wczesniej. Jak bedzie w sklepie to ma zadzwonic do mnie i mu podam hasło. W międzyczasie mial zajechac.do sklepu samochodowego. Czy wy sobie wyobrazacie że on dzwonil do mnie a ja mialam wyciszony telefon?! I gotowałam ...ja patrzę a on wraca bez prostownicy...czekał w sklepie i dzwonil a ja nie odebrałam
Normalnie wstyd mi