reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

blond masz rację :baffled: szkoda że nikt nie ma do niej kontaktu, możemy tylko czekać ale ona chyba wyjeżdżała prawda
ona...m na pewno dla dzieci to ważne żeby się wychowywać w pełnej rodzinie i tylko się cieszyć że trafiłaś na człowieka który pokochał je jak swoje

Ostatnia edycja:
reklama
tez mam taką nadzieje, ale szkoda, ze chociaz nie wpadła pochwalic sie co jej powiedzieli tu na usg ;///

asiia - odezwij sie !!!

ona.m -
nie chce powtarzac po dziewczynach ,ale ciesze sie, ze mimo przykrych przezyc jestes szczęsliwa!!!:tak:

macku - a w smaku dobra??? bo to najwazniejsze;-)

hej
z tym spaniem u tesciowej to jest jakis czad.....ona dzisiaj tez nam zaproponowala oddzielne spanie, na co obydwoje,jakbysmy sie umowili odpowiedzielismy: nie ma takiej opcji
u nas dalej akcja imie,ale chyyba juz jestesmy na proste,wybieramy 4: kuba,kamil,rafal,adrian....na dzwiek imienia rafal maly dal mi pierwszego mocnego kopa...i nie wiem czy tak mu sie podoba czy wrecz odwrotnie ;)
a tak na marginesie to ja bardzo nie lubie spac u tesciowej...krece sie pol nocy a moj maz smacznie spi juz od niemal godziny

reklama
Do góry