Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak już dostałam się do mleka i wróciłam do syna to okazał się być 3-latkiem i POWIEDZIAŁ że nie chce mleka tylko kanapkę... rósł dalej wyglądał juz jak 5 latek i nie zdziwił go snieg za oknem, tak jakby go już widział, zaczęłam się bać jakiegoś kosmicznego eksperymentu na mnie, zadzwoniłam do gina, a on odmówił zeby mnie przyjac, a dzieicka znowu urósł... na szczęście się w końcu obudziłam 
na swędzącą bliznę może pomóc maść z masy perłowej, nie pamiętam jak się nazywa, ale za mały pojemniczek płaciłam ok.50zł, ale warto było, męża blizna o wym. 3x5cm zamieniła się w cienki prawie niewidoczny pasek, wiadomo, że na "starych" bliznach nie będzie aż tak skuteczna, ale warto spróbować jak się ma wolne 50zł w portfelu;-)juz pytalam ale nikt chyba nie odpowiedzial...czy Was po cc teraz tez blizna swedzi?bo mi od kilku dni to spokoju nie daje i boje sie ze cos sie tam dzieje bo chodze i sie drapie:/
Swoja droga jest to symbol nowych czasow: "Haniu zrob kupke wszystkie ciocie na bb czekaja" ;-) ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Nie wiem czy jeszcze tu zajrzę zanim pojedziemy i chcę was prosić żebyście o nas pomyślały, trzymały kciuki i która może niech wspomni o nas w modlitwie

Sicil ja suche "babole" ktore byly widoczne wyciagalam po prostu patyczkami bo tak mi powiedziala polozna i kolezanki choc powiexdzialy tez ze to nie poprawnie...tyle ze wygodnie. a jak cos dalej siedzialo to ja woda morska psikalam i potem frida wyciagalam, albo gruszka tylko jeszcze inna troche, z silikonowa koncowka ale waska.
ja dzisiaj sikalam do sloika i bylam juz to zawiezci pol godziny skrobania samochodu...aaa ja chce juz wiosne...!!! zaraz jade dalej zalatwiac sprawy...

sicil - mam taką gruszkę, wiesz gdzie ją można sobie wsadzić???? mam tak szerokie to wejście, że do niczego Ci sie nie przyda, na prawdę te aspiratory do nosa warte są zakupu, natomiast tę gruszkę sobie daruj...