reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

delwer ja chodzę prywatnie a w czwartek pójdę też państwowo żeby chociaż badania były zrefundowane.
Wizyta u mnie kosztuje 120 zł:(, badania również są dość drogie niestety a chyba każda z Nas opłaca składki zdrowotne więc nie widzę nic złego w tym, żeby jak najbardziej korzystac z tego przywileju.
Ja lubię swojego lekarza który niestety przyjmuje tylko prywatnie, prowadzil moje wcześniejsze ciąże i nie wyobrażam sobie by moglobyć inaczej. Mam do Niego zaufanie i tylko dlatego nie zmienie lekarza na żadnego innego.

reklama
ania 2004 wszystkiego NAJ dla coreczki z okazji urodzin :-)
dziewczyny jak sie czujecie ? ja dzis nie mam az tak strasznych mdlosci uff :-) moze dzien przerwy :-) odliczam do usg, jeszcze 2,5 tyg. ...

Ojej ogorki kiszone, albo grzybki w occie...mniam. Szkoda, ze mam ostatni sloiczek, a do Polski po zapasy najwczesniej w styczniu pojade. Ehh, musze czyms zoladek oszukac.

Co do zmian nastrojow, to tez doswiadczam. Ostatnio mojemu malzonkowi tlumaczylam, dlaczego sie tak wsciekam, albo dlaczego na zmiane placze i sie ciesze. Biedny, chyba czuje sie zagubiony... musze wynalezc jakas fajna stronke dla przyszlych tatusiow i mu podsunac do poczytania. Macie jakies propozycje?

Witam:)

Mnie brzuch też pobolewa:( no i spanie mega spanie...

A co do lekarza to chodzę prywatnie,chodzę do niego 6 lat w maju mnie operował i przyjmuje również w godzinach wieczornych co dla mnie jest zbawieniem. No wiadomo kosztuje i badania płatne. 150 zł za wszystkie badania tokso,hiv,kiła,złótaczka,różyczka ogólne.... Później już tylko 14 zł ogólne badania.Pracuje także w szpitalu także później na porodówce się przydaje:)

reklama
Chłopiec na pewno Szymon chociaż mi się strasznie podoba Leon ale mąż się nie chce zgodzić, a dziewczynka może Liliana albo Anastazja:)

Do góry