reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond - tak i w lodówce gasza swiatło na noc bo oszczedzaja:-D:rofl2: ich osobisty dramat jesli to nie tylko pod publike...

polaa - przykro mi ;(((((

sicil - to czekam na recenzje;-):rofl2:

cos jeszcze chciałam napisac i dziuuuuuuuuuuuuuura wyleciało :wściekła/y:
ok, to pomacham juz papapapap

ja tez juz ide spac bo mi sie komp wieszac zaczal jak wlazlam w monster worlda co mnie buziak zaprosila :D:D:D nie kumam o co tam chodzi wogole jeszcze. jakies rabatki mam i cos sieje ale dojde do tego :D

Pola przykro mi:((
Buziak teraz to eko to taaakie modne ze mozliwe ze pod publike bo to sie kupy nie trzyma , gadaja ze tylko w lumpkach sie ubieraja a w galerii zakupy robia normalnie.ja im nie wytykam, wiadomo mozna prezenty kupowac przeciez itd no lae oni to przesadzaja z lekka. a dzici zamiast bajek beda pewnie o 19 rybkom swiatlo w awarium na 15 minut zapalac...ja tam za tv dla dzieci moze nie jestem no ale nie zdziwilabym sie jakby zrobili cos w tym stylu:)

dobranoc

pola wstydz sie z tym jogurtem!!! :)

a mam takie pytanie niezwiazane do was matek , czy ktoras uzywala bucikow 0-3? sa takie sliczne ze kupilabym jedna pare chociaz taka na wyjscia... ale nie iwem czy to ma sens w ogole? moze to niewygodne albo zaszkodzi maluszkowi?

i Wszystkie poszły spać:-(

no to sobie posiedze sama:-p
Dotrzymam Ci towarzystwa jak długo będziesz chciała :-D

pola wstydz sie z tym jogurtem!!! :)

a mam takie pytanie niezwiazane do was matek , czy ktoras uzywala bucikow 0-3? sa takie sliczne ze kupilabym jedna pare chociaz taka na wyjscia... ale nie iwem czy to ma sens w ogole? moze to niewygodne albo zaszkodzi maluszkowi?
Ja tez takie dostane, myślę ze jak są miękkie i wygodne to ok, oczywiście nie na upały i całe dnie:)

Co do eko mam to tutaj jest to bardzo popularne a szczególnie na jednej z dzielnic której pilnowałam dziecka (aktorow) zupke sie gotuje na wage- wszystko co do grama, każde warzywko. A z praniem szkoda gadać oczywiscie bez żadnych środków itp, pieluchy wielorazowe- kiedyś mnie do łazienki zawołała dziewczyna która tam sprzątała, bo mało się nie :baffled:jak wyciągała pranie z pralki, a tak kawałki gówna jeszcze były :/

Ostatnia edycja:
josie - u mnie takie butki zdały egzamin, bo małej bardzo marzły stopki, a skarpetki sobie zdejmowała i to niesamowicie szybko. A jak buciki nałożyłam, to skarpetek nie zdjęła i nóżki były ciepłe.

reklama
josie nawet nie wiesz jak się wstydzę:-D:zawstydzona/y:
Rano muszę lecieć dziecku do sklepu po jogurty.

To fajnie, ze nie zostałam sama;-)
Ja nie potrafie szybo zasnąć a chcialabym, najwczesniej 1.

Aga a Ty moze sprobuj iść spać, nie zebym Cie wyganiala;-)
ale musisz nadrobić Kochana

Do góry