Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj tam oj tam ;-) jak to mówią - raz nie zawsze, dwa nie często;-)wogole zjadlam kanapke z kurza watrobaa , tak mi sie chcialo i wiem ze nie mozna jesc watrobki ale ja tylko na dwoch kromkach no
baby i zjadlam orzeszkow tez nooo solonych pistacji
fak jestem niemoralna
dam znac czy sobie kupilam ta gre

co do henny to ja robię u kosmetyczki więc nie umiem powiedzieć jaką ale najważniejsze to NIE CZARNĄ tylko ciemny brąz bo wtedy nie ma efektu teatralnego że wstyd wyjść z domu przez trzy dni, z resztą uważam że kosmetyczka która tego nie mówi klientce nie powinna wykonywać tego zawodu
Mamina- Silent hill to moja ukochana gra- jest po prostu zajebista!!!Zacznij od 2
sama czasem bałam się w nią grać...pod każdym względem ta gra jest doskonałamuzyka, kliamt, grafika, fabuła no miodzio
Ja grałam na PS2.
Mamina, a Ty chodzisz na ta siłownie?Ile masz wkońcu kg na plusie?
Goldenlucy- gratuluje córeczki !
mamina karierowiczka: jak kupujesz PS3, to KONIECZNIE zaopatrz się w grę Heavy Rain - to dupę urywa, przygodówka z elementami zręcznościowymi i zagadkami, historia ma niesamowity mroczny klimat, trzeba uratować własne dziecko i zmagać się z psychopatą. My się zesraliśmy z wrażenia, jak w to graliśmy razem. Mąż mi podpowiada, że jeśli Silent Hill Cię jara, to Mass Effect 2 się nada i którakolwiek część Dead Space'a.
Coś pisałyście o wątróbce - nie można jej jeść często, ale kumpel ginekolog powiedział, że raz na jakiś czas w ciąży jest nawet wskazana.
A hennę to sobie chyba machnę na rzęsy przed porodem - jak mnie mąż zobaczy bez makijażu na porodówce, to chyba padnie, a przecież trzeba zmywać, nie?
Gratuluje dziewczynki>>>>>>>>>>>> DZIEWCZYNKA>>>>>>>>>>>>:-):-):-):-):-):-):-):-)
wkońcu się udało gratkiDziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA![]()
gratulujeCo do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialyP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp
![]()
gratkiDziewczynki wszystko co o wizycie na watku i zdjęcia też wstawiłam......mojego synka 100% pewności zdrów jak rydz......:-):-):-)
Dobrze to napisałaś jak ktoś lubi czytać to nie czytaa tematy coraz lepsze idealne do piwa, kielbachy ogora i smalcu, jeszcze tylko sobie pogrzebac brakujea i rozmow o lewatywie i nacinaniu krocza, hemoroidach i zaparciach. zapomnialam o cyzms czy wszystkie smakowite tematy wylapalam ?
i jesli naprawde sa tacy madrzy ludzie co to podczytuja to ja wspolczuje
![]()

Gratuluje córeczki i ładne imie ;-)Bylismy wczoraj na USG i mamy..................córeczkę. Będzie Alicja:-) Malutka zdrowa i waży 304 g:-)
Kup sobie w aptece alantan dermoline. Ja tym sobie wyprowadziłam suchą jak wiór cere na normalną. Nie uczula, bez zapachu i fajnie się wchłania.buziak ja wcześniej pisałam o swojej cerze, normalnie masakra mam tak suchą że już nie wiem czym mam się smarować nic nie pomaga![]()
Henny nie robię, bo mam swoje brwi i rzęsy czarne jak węgle. A regulację rzęs też zawsze robiłam sama, ale ostatnio zaszalałam i poszłam do brow baru w sephorze i byłam w ciężkim szoku po tym jak mi Pani wyregulowała... Cud, miód i orzeszki. Warto było wydać tą kasę...a ja sobie robie henne na brwi - kupuje w rossmanie za 2,50 starcza mi na 3-4 razy i nawet długo się trzyma !! nigdy nie robilam tego u kosmetyczki jestem taka troche zosia samosia i regulacje tez zawsze sama![]()