josevina:7692096 pisze:Nanulika hurrra! Super infromacje! To teraz legalnie mogę napić się szampana piccolo bezalkoholowego;-)
Taki ciążowy żarcik!
Dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
josevina:7692096 pisze:Nanulika hurrra! Super infromacje! To teraz legalnie mogę napić się szampana piccolo bezalkoholowego;-)
Taki ciążowy żarcik!
Ja wiem tylko tyle ze w ciagu tego tygodnia zjadlam ich mase!alijenka:7692186 pisze:dziewczyny czy wiadomo Wam cos na temat jedzenia pieczarek w ciazy ?? bo wiem ze surowego miesa i jajek nie wolno ( a tak mi sie chce tatara !!!!!!) !!!
dziewczyny czy wiadomo Wam cos na temat jedzenia pieczarek w ciazy ?? bo wiem ze surowego miesa i jajek nie wolno ( a tak mi sie chce tatara !!!!!!) !!!
Dzieki,ja tez mega sie ciesze! Wg betki 4ty ttydz,wg OM 6sty.... hmmm... ja do gina na usg 8go dopiero wg om to bedzie chyba 8smy tydz! Wtedy musi juz byc cos widac.....xdorotaa:7692222 pisze:Nanulika świetnie ze tak przyrosła!!! Bardzo się cieszę!!!Ja już we wtorek mam usg... mam nadzieje ze zobacze cos poza pęcherzykiem i ciałkiem żółtkowym... bedzie to 6 tyg i 5 dni.. wiec moze moze...
I oby ten paskudny wirus co sie we mnie panoszy nie narobil zadnych szkod!!
Spojrzałam w reszte wynikow VRDL, glukoza i morfologia wszystko w normie![]()