reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Gosiaczek to na pewno nie zgaga :( ja mam wrażenie jakby mi coś na żołądku stanęło... od razu brzuch się robi twardy i bardzo bolesny.

Veritaserum w poniedziałek mam wizytę u gina to wypytam szczegółowo, bo zaczyna mnie to niepokoić. Na początku ciąży zero wymiotów, teraz widać nadrabiam:zawstydzona/y:

Alijenka &&&

reklama
Rurka moze to zalezy od tego co jesz? Ja tak mialam po cebuli surowej - nie wiem jak to mozliwe, ale bol promieniowal az do karku

Alijenka kciuki za wizyte - daj szybko znac co i jak :)

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt :tak:

A mowi sie, ze ciaza to taki piekny okres :-p Przemieniamy sie w bezpepkowe istoty, z ogromnymi plaskimi stopami, paluszkami jak serdelki i owlosionymi psiochami. Wstac nam ciezko, kosci bola, w toalecie ladujemy co 5 min. Dobrze, ze malenstwo nam to wszystko wynagrodzi :-):-):-):-)

Musze jednak ruszyc ten swoj ciezki tylek do sklepu. Nie mam nic na obiadek i nie mam pomyslu. Moze zupa brokulowa. No, ale juz cicho sza, bo znow o jedzeniu :p

Gosiaczek to na pewno nie zgaga :( ja mam wrażenie jakby mi coś na żołądku stanęło... od razu brzuch się robi twardy i bardzo bolesny.

Veritaserum w poniedziałek mam wizytę u gina to wypytam szczegółowo, bo zaczyna mnie to niepokoić. Na początku ciąży zero wymiotów, teraz widać nadrabiam:zawstydzona/y:

Alijenka &&&

to niedobrze - ciekawe co to moze byc - kniecznie wypytaj o to

ja mam ostatnio tak, ze jak wiecej teraz zjem,to mi strasznie niedobrze i czuje jedzienie nawet w gardle,ale to pewnie przez to,ze dzidzia juz dosc wysoko jest uciska na zoladek - mam nadzieje,ze tym razem zgaga mnie ominie

Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!

Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

alijenka powodzenia na wizycie

rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow

gosiaczek, niezapominajka zdrowia:tak:

nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(

Esperanza gratulacje, takie malusie stopki - czesc ciala, ktora mnie najbardziej rozczula.

Pola uwazaj na siebie babo niedobra. Nie sprzataj - lez :)

Niespodzianka ale wcale nic wielkiego nie robilam, naprawdę:tak:
po prostu sie krecilam i kurze wycieralam:zawstydzona/y: i takie male rzeczy ale widocznie nie powinnam, moze poczekac a ja sie wyleguje teraz:-)

reklama
Witajcie,

dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanie:zawstydzona/y:niby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.

alijenka powodzenia na wizycie

rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow

gosiaczek, niezapominajka zdrowia:tak:

nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(

Zdaje się, że koleżanka miała wypoczywać, a nie zapierdzielać za trzech?????

Do góry