rruurrkkaa
Mama Misiatków
Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
Gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
ale juz sie usprawiedliwilam postem wyzejZdaje się, że koleżanka miała wypoczywać, a nie zapierdzielać za trzech?????

Moj najstarszy synus spadl w przedszkolu ze schodow - z obu warg krewka leciala i troche z dziasla,do tego na czole przetarte,nadgarstek tez , no i powiedzial,ze i gora glowy uderzyl :-( teraz tylko musze go obserwowac,ale poki co to mowi,ze glowa go nie boli.

Ucałuj go!buziak nioo dokładnie, już mój K czasami mówi że się źle wygoliłam![]()

Kurcze dziewczyny, ja się nigdy z lusterkiem nie goliłam, nawet tuż przed porodem....na wyczucie brałam![]()
ja tak samo![]()
ja tez![]()

Witajcie,
dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanieniby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.
alijenka powodzenia na wizycie
rurka wspolczuje takiego samopoczucia, oby szybko przeszlo i zero wymiotow
gosiaczek, niezapominajka zdrowia
nic leze teraz, Kuba spi wiec mozna odpocząć:-)
Męża kurcze nie ma, o dziwo pojechal na dzien do pracy bo czegos tam potrzebowali:-(
Moj najstarszy synus spadl w przedszkolu ze schodow - z obu warg krewka leciala i troche z dziasla,do tego na czole przetarte,nadgarstek tez , no i powiedzial,ze i gora glowy uderzyl :-( teraz tylko musze go obserwowac,ale poki co to mowi,ze glowa go nie boli.

Mi też się coraz częściej jedzonko cofa...rruuurrka ja wczoraj wieczorem coś zjadłam i nagle poczułam kwasi też sobie pomyślałam, ze dzidzia chyba wysoko siedzi..sama się zastanawiam czy to możliwe w 5 m?

Gratki!Tez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
Witajcie,
dzisiaj znowu nie najlepiej sie czuje:-(
Brzuch boli, szkoda gadać. A ja jeszcze od rana wzielam sie za sprzatanieniby nic wielkiego ale moglam odpuscic, zobaczymy co bedzie do wieczora.
Zapraszam prawie gotowymiki ja poprosze :-)
Kciuki zacisniętedobra dziewczyny ja spadowywuję stad, idę się ubierać i czas na wizytę u gin
trzymajcie kciuki![]()
GratulujeTez jestem po wizycie i dokładnym USG. Mała zdrowa jak ryba, i przez to mama tez czuje się o niebo lepiej:-) Dowiedziałam sie, że jej stópki maja teraz 3,5 cm!!! Słodzizny!!
o rany!!! Całe szczescie ze sie nic nie staloUcałuj go!
Dlatego mój P mnie nie widzi hehe ciekawe co widzi mój gin ?![]()
moze to zalezy od fryzury?![]()
powinnas dostac po dupie!!!!!
wiecie co właśnie będąc pod prysznicem goląc się uzmysłowiłam sobie że jeszcze troszkę i bezie - lustereczko powiedz przecie kto jest najpiękniejszy na świecie![]()
![]()
![]()
a przed chwilą obcięłam paznokcie u stóp
ja na moje male kupilam dzis trampeczki: Buciki MAMAS&PAPAS dla maluszka 18 (2075088442) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.