Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja znowu nie przeczytam co u Was
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów.
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.

No moj mnie jeszcze bardziej zaskoczył
po wyszorowaniu piekarnika i kuchenki pyta co jeszcze ma zrobić, zebym miala ja jak najmniej wiec w zartach powiedzialam ze wyprasować a On to zrobiłja bardzo lubię prasować ale ostatnio ogolnie mam lenia i nawet tego mi sie nie chce
po wyprasowaniu zmywał naczynia
a pozniej bawil sie dwie godziny z Kubą, mialam luz dzisiaj:-)

Trzeba było korzystac i mówic jeszcze o podłogach:-) cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeśći w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19
![]()
a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)
ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu![]()

Ja w nocy nie podjadam o nieeeeeeeeeee!!!urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki![]()
ja siódmy a TY????????? ;-)
No wiec w tym roku zgadzam sie na truskawki!!! zapijemy koktajlem!!!!![]()
Tez mam taką fazę na truskawki od długiego juz czas i mąż mi tworzy takie do picia za smietanką np albo kupuje gotowe desery - w kauflandzie sa dobre;-)

urodzona w marcu-wstałam:-)
i melduję,że mam ochotę na truskawki![]()
Współczuję tej wsypki, może to faktycznie przebiałkowanie !!!!ja znowu nie przeczytam co u Was
Ten weekend miałam fatalny - dopadło mnie okropne uczulenie na szyi, ramionach i piersiach :-(. Mam takie czerwone swędzące placki a miejscami czerwone krostki. Najgorsze, że mnie to strasznie swędzi i nawet bluzka podrażnia.
Jutro lecę do gina a jeżeli on nic nie wymyśli to umówiłam się do dermatologa. Niestety do alergologa nie ma wolnych terminów.
Odstawiłam mleko (ostanio jadłam dużo nabiału) i cykorię (też miałam fazę na nią). Kosmetyków ostatnio nie zmieniałam.
cześć kobietki:-)spać nie mogę,ciągle mi się chce jeśći w ogóle to kiedy będzie ciepło???u mnie termometr pokazuje -19
Miłego dzionka![]()
a jak?porządne śniadanko to podstawa:-)
ja nawet w nocy potrafię wstać coś przekąsić-bananka,jakieś ciasteczko albo coś...a potem muszę umyć ząbki i już po spaniu![]()